ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α., όπως αυτό προέκυψε από την προ ημερών Γενική Συνέλευση.

Στη θέση του Προέδρου επανεκλέχτηκε ο κ. Τσιάκος Βασίλειος - Δήμαρχος Καρδίτσας, ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο κ. Νάνος Παναγιώτης - Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Τσιάκος Βασίλειος, Δήμαρχος Καρδίτσας

Αντιπρόεδρος: Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

Διευθύνων Σύμβουλος: Ψαχούλας Ορέστης, Περιφερειακός Σύμβουλος

Γραμματέας: Μυλωνάς Γεώργιος, Γ.Γ. Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Εντεταλμένος Σύμβουλος: Παπαμαργαρίτης Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Παλαμά

Μέλη: Κατσής Δημοσθένης,- Δήμαρχος Σοφάδων -Μουταρέλος Πέτρος, Αντιδήμαρχος Καρδίτσας -Μπαρμπούτης Κων/νος, Περιφερειακός Σύμβουλος -Στάθης Θεοφάνης, Δήμαρχος Μουζακίου και Στεργίου Ανδρέας, Δήμαρχος Αργιθέας.

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή συνεχίζει ο κ. Σακελλαρίου Ευάγγελος.

Στις τοποθετήσεις τους, ο Πρόεδρος κ. Τσιάκος Βασίλειος αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την ομόφωνη στήριξή τους, ανέφερε ότι κύριο μέλημα του νέου Δ.Σ. θα είναι η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρίαςμε τους τοπικούς φορείςπρος όφελος της περιοχής αλλά και της βιωσιμότητας της εταιρίας, ηενδυνάμωση της θέσης της εταιρίας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο και η αποτελεσματικότερηπρόσβαση και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων και εργαλείων.

Με τη σειρά του ο Αντιπρόεδρος κ. Νάνος Παναγιώτης τόνισε ότι θα εργαστεί ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αξιοποιήσει πιο αποτελεσματικά την τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού της ΑΝ.ΚΑ για να αντιμετωπιστούνοι νέες οικονομικές, κοινωνικές και κλιματικές προκλήσεις της περιοχής μας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->