ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Συνάντηση του Προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας , κ. Πεσλή Αργ. Χρυσόστομου και του Αντιπροέδρου κ. Καπώνη Δημήτριου με τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη Θεοφάνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/7/2024 στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας προς όλους τους επιβάτες , μεταξύ αυτών και των επιβατών του Δήμου Μουζακίου. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών του νοτίου τμήματος του Ε65, γεγονός που προσφέρει ελαχιστοποίηση του χρόνου μεταφοράς και της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού από και προς Αθήνα.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας τόνισε την πληθώρα δρομολογίων express που υφίστανται από Καρδίτσα προς Αθήνα και αντιστρόφως, καθώς και τις πολλές ανταπροκρίσεις που πραγματοποιούνται στο Μουζάκι προς εξυπηρέτηση των επιβατών που επιθυμούν να επιβιβαστούν από εκεί.

Επίσης, τόνισε τις ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων επιστροφής με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τιμή του εισιτήριου επιστροφής ΜΟΥΖΑΚΙ – ΑΘΗΝΑ-ΜΟΥΖΑΚΙ η οποία ανέρχεται στα πενήντα ευρώ (€50,00) , όπως και τη δυνατότητα αποστολής δεμάτων αυθημερόν από το Μουζάκι προς όλους τους προορισμούς.

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Πεσλής Αργ, Χρυσόστομος καθώς και ο Αντιπρόεδρος κ. Καπώνης Δημήτριος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη Θεοφάνη και την άψογη συνεργασία του Δήμου με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας και δεσμεύτηκαν την απρόσκοπτη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μεταφοράς τόσο για τους δημότες Μουζακίου, όσο και για το σύνολο του επιβατικού κοινού.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->