ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με κεντρικό ομιλητή το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/6 στις 5.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιώργος Μπούκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου όπου μεταξύ άλλων σημείωσαν ότι σύντομα εγκαινιάζεται το κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στη Λάρισα, ενώ μέχρι το 2027 θα έχει καλυφθεί ολόκληρη η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Μπούκης

Το 1994 καταθέσαμε μια πρόταση στην κοινωνία για τη δημιουργία μιας τοπικής τράπεζας μιας και το τότε θεσμικό πλαίσιο επέτρεπε τη δημιουργία Συνεταιριστικών Τραπεζών. Το 1994 ιδρύθηκε ο πιστωτικός Συνεταιρισμός που είναι μια πρώιμη μορφή των Συνεταιριστικών Τραπεζών. Το 1998 μετά από πολύ κόπο μετεξελίχθηκε σε Συνεταιριστική Τράπεζα. Πλέον, 30 χρόνια μετά, στην Καρδίτσα έχουμε μια τράπεζα ισχυρή, φερέγγυα και δυναμική που εξαπλώνεται σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων διοργανώνουμε εκδήλωση την Παρασκευή 7/6 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο Κιέριον με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Τουρναβίτης

Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε 30 χρόνια προσφοράς. Το μήνυμά μας σήμερα είναι απλό αλλά ισχυρό: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας δεν είναι μόνο ένας χρηματοπιστωτικός οργανισμός αλλά ένας ακρογωνιαίος λίθος της τοπικής κοινωνίας. Εδώ και τρεις δεκαετίες έχουμε εργαστεί ακούραστα για να προσφέρουμε αξιόπιστες και καινοτόμες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες ενισχύοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σύντομα στη Λάρισα - Μέχρι το 2027 σε όλη τη Θεσσαλία

Αναφερόμενος σε στοιχεία και στο σχεδιασμό της Τράπεζας ο κ. Τουρναβίτης σημείωσε:

Το ενεργητικό μας έχει ξεπεράσει τα 250 εκατ. ευρώ , ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας ξεπερνά το 23% ενώ τα κόκκινα δάνεια είναι σε ιστορικό χαμηλό. Ακολουθούμε πιστά ένα στρατηγικό σχέδιο που θέλει μέχρι το 2027 να καλύψει όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύντομα θα εγκαινιάσουμε το κατάστημά μας στη Λάρισα.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->