Sidebar

13
Πεμ, Μαρ
20 New Articles

hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

    

  

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/04), η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Μουζακίου και να θέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς στον  Δήμαρχο Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη και στους Αντιδημάρχους, κ.Σκρέτα Κώστα, κ.Καραμπέκου Μαρία, κ.Αγγελάκη Λίνα, κ.Κουτρουμάνο Χρήστο και κ.Παπακώστα Γιώργο.

Την μαθητική δημοτική συνεδρίαση διοργάνωσαν ο Δήμος Μουζακίου, με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Μουζακίου, ενώ το παρών έδωσαν ο κ. Ζαχαρής Κωνσταντίνος, ο κ.Ντάνης Αντώνης, οι Διευθυντές των σχολείων που συμμετείχαν και οι καθηγητές των μαθητών/τριων.

Αμέσως μετά τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των μαθητών, οι Αντιδήμαρχοι απάντησαν σε ερωτήματα ενώ ο Δήμαρχος κ.Θεοφάνης Στάθης συγχάρηκε τα παιδιά για τις σκέψεις και τις προτάσεις που παρέθεσαν, απάντησε σε απορίες και εξήγησε μερικές από τις αρμοδιότητες ενός Δήμου.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

  

 vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->