ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με το σύνθημα «αγροτιά χωρίς λεφτά, μαγαζιά χωρίς δουλειά» οι Καρδιτσιώτες έμποροι, επαγγελματίες συμμετείχαν στην αυτοκινητοπομπή από την Καρδίτσα προς το μλόκο του Ε65 που είχε ως στόχο την στήριξη του αγώνα των αγροτών αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου.


Η σημερινή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Εμπορικών Συλλόγων Καρδίτσας, Παλαμά και Σοφάδων. Τα ΙΧ και επαγγελματικά συγκεντρώθηκαν πεερίπου στις 14.30 στο αθλητικό πάρκο και μετά από πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξαν στον κόμβο του Ε-65.
Μαζί με τους αγρότες ανέβηκαν στον Ε-65 προχωρώντας σε συμβολικό αποκλεισμό.
Σε κοινό ψήφισμα οι Εμπορικοί Σύλλογοι και τα σωματεία αναφέρουν: «Το επαχθές φορολογικό νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση, η φορολογική και εισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει προς τους εμπόρους και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, μας κάνει να βγούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε ότι δεν πάει άλλο.
Στην Καρδίτσα που είχε απανωτά χτυπήματα από την οικονομική, την υγειονομική κρίση και από τις δύο φορές χτυπημένη από τις πλημμύρες, έρχεται η Κυβέρνηση χωρίς προεκλογικά να το έχει ανακοινώσει και κάνει πλέον οικονομική πολιτική με τις δικές μας τσέπες.
Η λογική της συμπόρευσης με τα προβλήματα των αγροτών – κτηνοτρόφων – μελισσοκόμων και όλων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, οφείλει να είναι οδηγός μας για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δυναμώσουμε τη φωνή μας.
-Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών –κτηνοτρόφων και λοιπών επαγγελματικών ομάδων του νομού μας και τα αντιμετωπίζουμε ως δικά μας προβλήματα.
-Διεκδικούμε το αφορολόγητο όριο για εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες των 12000€
-Απαιτούμε άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος
-Διεκδικούμε άμεση μείωση των ασφαλιστικών εισφορών μας
-Απαιτούμε να μην εφαρμοστεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
-Απαιτούμε αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή μας ώστε να διασφαλιστούν οι δουλειές μας και οι περιουσίες μας.

ixpobi1

ixpobi2

ixpobi3

ixpobi4

ixpobi5

ixpobi6

ixpobi7

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->