ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Εκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί την 1 Ιουνίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: 

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης  (25-5-2023).

2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην «87η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17/9/2023.  Εισηγητής: Γεώργιος Στεργιούλης,Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου. 

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για οικονομική ενίσχυση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και συνδιοργάνωση  της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 2023» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/9/2023. Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ,Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανακαθορισμό του ύψους της εγκριθείσας οικονομικής ενίσχυσης της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Καρδίτσας, λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου στο σχετικό ΚΑΕεξόδων του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Καρδίτσας. Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ,Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου. 

6. Διάφορα.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->