ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

 Ένα ταξίδι γεύσεων  αλλά και παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις που επίσης θα μας ταξιδέψουν υπόσχονται οι διοργανωτές του 1ου αστικού street food festival που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Χαρίτου την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

Το πρώτο Αστικό street food festival  που διοργανώνουν  το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας με την υποστήριξη και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας. και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. θα αποτελεί μια στοχευόμενη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια εξωστρέφειας των φορέων του Νομού και της πόλης, τα άρτια τοπικά προϊόντα και πως αυτά μπορούν να εναρμονιστούν στην  ethnic  κουζίνα και φυσικά ν’ απολαύσουμε νέες γεύσεις που θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο μας.  Στο πλαίσιο της εορταστικής αυτής εκδήλωσης δόθηκε συνέντευξη τύπου με παρόντες τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο , τον Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Καρδίτσας, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Στεργιούλης και ο κ. Λαμπρόπουλος, ο  πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Μπούκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αντωνίου.

    

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος  μεταξύ των άλλων ανέφερε:       Γεύση και πρωτοτυπία, συνταγές με παράδοση και κυρίως μια πανδαισία πρώτων υλών και δημιουργίας από όλο τον κόσμο. Αυτά συνθέτουν το 1ο αστικό street food festival  που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Χαρίτου την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Μαΐου και που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας, ο δήμος Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.     Παράλληλα θα εμφανιστούν μουσικά συγκροτήματα , τα οποία θα ‘’ντύσουν ‘’ μουσικά το event, αλλά και Stand Up Comedy για όλο το διήμερο. Γίνεται λοιπόν φανερό ότι δεν μιλάμε απλώς για μια εκδήλωση γαστριμαργικού ενδιαφέροντος, αλλά για ένα ποικιλόμορφο γευστικό ταξίδι, που στόχο έχει να γνωρίσουμε, να εξερευνήσουμε και να έρθουμε σε επαφή με γευστικές συνήθειες από όλο τον κόσμο.     Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα το 1ο αστικό Street Food Festival δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν μια διαφορετική  πλευρά του street food  συνδυάζοντας γεύση και απόλαυση.      Καλώ όλους τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες του διημέρου να συμμετέχουν σ΄αυτό το πρωτότυπο event και να διασκεδάσουν με γεύσεις από όλο τον κόσμο και μουσική.

 Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος σημείωσε ότι τέτοιες εκδηλώσεις όπως το 1ο αστικό street food festival είναι μια μεγάλη γιορτή, σηματοδοτούν εξωστρέφεια και δίνουν δύναμη και ελπίδα η περιοχή να πάει καλύτερα. Οι επαγγελματίες θα έχουν μόνο κέρδη από την ανάπλαση της οδού Χαρίτου.  

Το μουσικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 28.05 11:00 – 12:00 #ME_NTA (Dj Set) 12:00 – 14:00 #ΑLANTALA band (LIVE CONCERT) 14:00 – 17:30 musicaradio.gr + PLUS Music 17:30 – 21:00 George Ntemos (Dj Set) 21:00 – 23:00 IDRA KAYNE (LIVE CONCERT) 23:00 – 00:00 George Ntemos (Dj Set) All Day: Stavros Batras StandUp Comedy 

Δευτέρα 29.05 11:00 – 14:00 #MENTA (Dj Set) 14:00 – 17:30 musicaradio.gr + PLUS Music 17:30 – 21:00 George Ntemos (Dj Set) 21:00 – 23:00 CHARA SAKELAROPOULOU (Xara Sak) + band (LIVE CONCERT) 23:00 – 00:00 George Ntemos (Dj Set) All Day: Stavros Batras StandUp Comedy.

Περισσότερα σε λίγο...

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->