ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

 Το μήνυμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι σαφές και ξεκάθαρο. Ο μεσαίος προοδευτικός χώρος ζητάει να εκφραστεί.

Οι πολίτες  έδειξαν με την ψήφο τους οτι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτελούν την επόμενη ημέρα, το βασικό πόλο της Κεντροαριστεράς.  Νιώθω χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Εργάστηκα με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση, εργαστήκαμε σκληρά όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ μεταφέροντας το μήνυμα ελπίδας και ανάπτυξης, απ’ άκρη σ’ άκρη στο νομό.

Νιώθω ικανοποίηση που το κόμμα μας έχει εκπρόσωπο στη Βουλή από την Καρδίτσα και συγχαίρω τον Σωτήρη Παπαγεωργίου για την εκλογή του. Νιώθω χαρά που μοιράστηκα μαζί σας ιδέες και απόψεις. Αγωνίες και οράματα.

Την πίστη ότι μπορούμε να ξανασηκώσουμε ψηλά της Καρδίτσα, τον τόπο μας.  Πάνω απ’ όλα όμως νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη τόσο για εκείνους που με στήριξαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην δεύτερη θέση, όσο και για εκείνους που είδαν στο ΠΑΣΟΚ την απάντηση στα σκληρά ερωτήματα των κυβερνητικών πολιτικών. Που ανέγνωσαν ότι είναι ο πολιτικός φορέας που σταθερά και διαχρονικά εκφράζει τον μεσαίο χώρο προτάσσοντας το συμφέρον του λαού.

Το μεγάλο ποσοστό πανελλαδικά και το ακόμα μεγαλύτερο σε επίπεδο νομού, είναι απόδειξη ανάκαμψης και αναγέννησης.  Για όλα αυτά σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου. Είναι το πιο ευχάριστο «χρέος»  που κλήθηκα να αντιμετωπίσω και δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα το «εξοφλήσω» στο ακέραιο.  Θα είμαι εδώ. Παρούσα. Δυνατή και μαχητική και στις εκλογές που έρχονται. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, μόλις ξεκίνησε. Η πορεία προς την τελική νίκη μας θέλει όλους στις επάλξεις. Γιατί  η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και το ΠΑΣΟΚ είναι το νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία της χώρας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->