ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

«Η κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου αναδεικνύεται από το σαφές δίλημμα: Σταθερότητα ή επιστροφή στην αβεβαιότητα; Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας ή θα γυρίσουμε πίσω;». Με το ξεκάθαρο εκλογικό δίλημμα ξεκίνησε την ομιλία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας σε μια εντυπωσιακή σε παλμό συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας το βράδυ της Πέμπτης.

Τον Υπουργό προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος του ΑΣΚ Γιάννης Μπουρούσης αλλά και ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης
Στην ομιλία του, ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης που «αλλάζει τη χώρα» και κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του παρελθόντος.
Ο Κώστας Τσιάρας ανέπτυξε, επίσης το «σπουδαίο έργο» όπως χαρακτηριστικά είπε για την Καρδίτσα, τα σημαντικά έργα στους Δήμους του Νομού, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και τα έργα υποδομής που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

kedriki tsiaras1
«Με τα μεγάλα έργα υποδομής σε όλους τους Δήμους μας, με το Ειδικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για την Ορεινή Ελλάδα, που ξεκινά από τον τόπο μας, ο νομός Καρδίτσας ξαναμπαίνει στην αναπτυξιακή τροχιά που της αξίζει» είπε ο Κώστας Τσιάρας στην ομιλία του μπροστά σε εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, ενώ αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε από κοινού με τους αρμόδιους Υπουργούς, όπως η ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης μας, την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καρδίτσας, τα αντιπλημμυρικά έργα και τις υποδομές οδοποιίας και πεζοδρομίων που κάνουν ξανά την Καρδίτσα μια ανθρώπινη πόλη.
Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ως αρμόδιος Υπουργός ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου της Καρδίτσας και στην κατασκευή της νέας πτέρυγας, που θα μετατρέψει ξανά το κτήριο σε ένα ασφαλές και λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο, αντάξιο της ιστορίας της πόλης και των προσδοκιών των πολιτών.
Παράλληλα, ανέπτυξε τις παρεμβάσεις για τη στήριξη της περιφέρειας, όπως οι πρωτοβουλίες για τη σύσταση πολυδύναμων ιατρείων, τα μέτρα για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής με σημαντικά αρδευτικά έργα.
«Επενδύουμε στα δύο συγκριτικά μας πλεονεκτήματα: την αγροτική παραγωγή με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται στη γη μας και στους ανθρώπους της αγροτιάς. Στους ανθρώπους που μπορούν να καινοτομούν και να παράγουν» είπε ο Κώστας Τσιάρας αναπτύσσοντας παράλληλα τα κίνητρα για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής που έχουν ενταχθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη επόμενη τετραετία.

kedriki tsiaras1
Η χώρα σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται μια Κυβέρνηση σταθερή και αποτελεσματική. Με καθαρό ορίζοντα τετραετίας, ώστε να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε και για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, είπε και συμπλήρωσε:
«Υπάρχει μια ξεκάθαρη, σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, για ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη Ελλάδα, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στον αντίποδα υπάρχει ένα συνονθύλευμα προτάσεων που οδηγεί με βεβαιότητα σε νέες περιπέτειες» είπε χαρακτηριστικά.
Κατά την ομιλία του, ο Κώστας Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες να μην υποκύψουν στον πειρασμό της χαλαρής ψήφου που μπορεί να ρισκάρει το παρόν και το μέλλον του τόπο μας. «Κάθε χαμένη ψήφος ή άκυρη δήθεν διαμαρτυρία, οδηγούν τελικά μόνο σε εθνική αδυναμία» είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν και να κρίνουν: Αν θα εμπιστευθούν ξανά μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, σταθερή που μπορεί να πάει συνολικά τη χώρα μπροστά ή αν θα αφεθούμε ξανά σε δυνάμεις του λαϊκισμού που θα μας πάνε προς τα πίσω.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο Κώστας Τσιάρας απευθύνθηκε σε προσωπικό τόνο στους συγκεντρωμένους πολίτες:
«Τα τελευταία χρόνια δώσαμε πολλούς αγώνες. Σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα. Μπροστά μας, όμως, υπάρχουν και άλλες προκλήσεις. Σταθερά μαζί, είμαι βέβαιος πως, θα κάνουμε με σταθερότητα τα επόμενα τολμηρά βήματα για τον τόπο μας. Ακόμα πιο γρήγορα. Με περισσότερα έργα υποδομής. Με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για τους συμπολίτες μας. Για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά. Και να φέρουμε τον τόπο μας, την Καρδίτσα, ακόμα πιο μπροστά» είπε χαρακτηριστικά.

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

kedriki tsiaras1

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->