Στο όνομα του Κωστή Νούσιου κατέληξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας, όπως το γνωστοποίησε πριν λίγα λεπτά στο Astra TV.

Το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δασοχώρι έχει και συνέχεια καθώς σύμφωνα με πηγές για τον έναν εκ των τριών Αλβανών που επέβαιναν στο ΙΧ είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Μέσα σε το εγκάρδιο κλίμα και με πλήρη διάθεση συνεργασίας έγινε συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιου με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Συνελήφθη χθες (18-09-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 42χρονος, διότι κατελήφθη να καλλιεργεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,4) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δυναμική και μαχητική ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσαν τα σωματεία των ιδιωτικών υπαλλήλων, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας σαν απάντηση στο πολυνομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση την επόμενη βδομάδα στη Βουλή, και στοχοποιεί τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα του λαού μας.

Περισσότερα Άρθρα...

  karla teliko

giovani teliki

kafes2