Η είδηση του θανάτου της 26χρονης το μεσημέρι της Πέμπτης έχει συνταράξει την Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή. Να θυμίσουμε ότι η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον πέμπτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καρδίτσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.
Έφυγε από την ζωή ο πρώην Δήμαρχος Μουζακίου Θεοδόσης Καφφές
Την τελευταία του πνοή άδησε σε ηλικία 82 ετών ο πρώην δήμαρχος Μουζακίου Θεοδόσης Καφφές.
Έργο μεγάλης προστιθέμενης αξίας η ανάπλαση του πρώην γηπέδου της ΕΠΣ στον Άγιο Νικόλαο
Το χώρο επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης κ. Δ. Κουρέτας και ο δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος
Τραγωδία στα Φάρσαλα - Νεκρός 19χρονος πυροσβέστης που ανακαίνιζε το σπίτι του και τον πλάκωσαν μπάζα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Φάρσαλα από το τραγικό συμβάν του θανάτου 19χρονου δόκιμου πυροσβέστη που καταπλακώθηκε από τοίχο σπιτιού.
Καρδίτσα: 26χρονη βρέθηκε στο κενό από τον πέμπτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου
Τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Καρδίτσας όταν μια 26χρονη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον πέμπτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καρδίτσας.
Καρδίτσα: Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητα χασίς
Συνελήφθησαν, σήμερα (24-04-2025) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, -3- ημεδαποί άνδρες, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -3,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνεδριάζει στις 29 Απριλίου το ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας
Συνεδριάζει στις 29 Απριλίου 2025, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω: