Με την υπουργό πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε ο βουλευτής της Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας, κάνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας.

«Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για 34 ημέρες», το μήνυμα που έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι Θεσσαλοί αγρότες από το μπλόκο Ε65 της Καρδίτσας κατά την κοπή της πίτας.

Μια ωριαία ζωντανή ξενάγηση στους χώρους του CΕRN μέσω διαδικτύου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Στην επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 20 δήμους – από τους οποίους οι μισοί είναι στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας – προχωρεί το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενισχύοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των γευμάτων που διατίθενται σε δήμους με αποδεδειγμένα αυξημένες ανάγκες.

Συνελήφθη, χθες (24-02-2024) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->