«Ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τα όσα προσέφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τέσσερα τελευταία χρόνιακαι αυτό το απέδειξε στις κάλπες της 21ης Μαΐου και θα το αποδείξει εκ νέου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχηματισμού κυβέρνησης», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός,δίνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.

 Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας ΝΔ Καρδίτσας, ανακοινώθηκε μέρος του προγράμματος των επισκέψεων και των ομιλιών, κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. 

«Τα δεδομένα της κάλπης των εκλογών τη 21ης Μαΐου ήταν ξεκάθαρα και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.Θα πορευτούμε όλοι μαζί με σταθερότητα έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό το σημαντικό βήμα που κάναμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να είμαστε οι οριστικοί νικητές στις επόμενες εκλογές.

 «Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου να συνεχίσουμε το δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης», σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το Νεοχώρι και το Μορφοβούνι.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->