Συνελήφθη χθες (21-09-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 36χρονος, διότι όπως εξακριβώθηκε το βράδυ της (20-09-2018) μετέβη σε φαρμακείο της πόλης και χρησιμοποιώντας πλαστή ιατρική συνταγή, εξαπάτησε τη φαρμακοποιό και προμηθεύτηκε ένα κουτί που περιείχε (30) δισκία ναρκωτικού φαρμάκου. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, κατασχέθηκε η προαναφερθείσα πλαστή ιατρική συνταγή.

Εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, και ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε την (19-09-2018) οι δράστες διέρρηξαν ψυγεία σε εξωτερικό χώρο καταστήματος και αφαίρεσαν πέντε κιβώτια με αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά.

Την ίδρυση αυτόνομης Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Κώστας Αγοραστός: Με συνεργασίες και συνέργειες έχουμε καταστήσει τη Περιφέρεια Θεσσαλίας στις πιο «πράσινες» περιφέρειες της χώρας

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 

 giovani teliki