Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  της ΠΕ Καρδίτσας και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της Βαμβακοκαλλιέργειας της χώρας, ενημερώνουν τους βαμβακοκαλλιεργητές της Π.Ε. Καρδίτσας για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας των βαμβακοκαλλιεργειών τους.

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Ιεζεκιήλ επί του τάφου του - καθότι κατ’ αυτή την ημέρα ο μακαριστός Αρχιερεύς ήγαγε τα ονομαστήριά του - που βρίσκεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, σήμερα το πρωί, που η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου προφήτου Ιεζεκιήλ.

Την 21 Ιουλίου εκάστου έτους, η τοπική μας Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη ενός εκ των οκτώ Αγίων Της, του εν αγίοις πατρός ημών Παρθενίου επισκόπου Ραδοβισδίου του εκ Βατσουνιάς.

Ανύσταχτο είναι το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου για το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, όπου συνεχίζονται οι ανακαινιστικές εργασίες ριζικής αναδιαμόρφωσης του ημιτελούς κτιρίου, επί των οδών Πίνδου και Μπιζανίου, δίπλα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Εκδηλώσεις με υψηλούς συμβολισμούς και ουσιαστικό περιεχόμενο οργανώνει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα αφιερωμένες στην Τραγωδία της Κύπρου,50 χρόνια μετά την  εισβολή των Τούρκων στη μεγαλόνησο και τη συνεχιζόμενη κατοχή.

Περισσότερα Άρθρα...

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->