Εποικοδομητική συνάντηση με την Υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή πραγματοποίησε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας με άλλα σωματεία πραγματοποίησε μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το αθλητικό Πάρκο.

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου 2021 η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 144 θέσεις σε ΚΕΠ 81 Δήμων της χώρας, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και θέση Π.Ε. Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών για τον Δήμο Αργιθέας.

Έκτακτη συνάντηση είχε η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το μέτρο που προβλέπει περιορισμό 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα ισχύσει από 1η Ιουνίου.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->