ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Εννέα μήνες περίπου πριν να ανοίξουν οι κάλπες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το όνομα του Γιάννη Γεννάδιου εκεί που σιγοψυθιρίζονταν ανάμεσα στις πιθανές υποψηφιότητες, για τον Δήμο Καρδίτσας ακούγεται πλέον φωναχτά.


Φαίνεται πως ο ίδιος αφού ζύγισε τα πράγματα και με την παρότρυνση αυτοδιοικητικών -και όχι μόνο- στελεχών πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών λίγο πριν τις γιορτές.
Ηδη ετοιμάζεται να ηγηθεί μιας αυτοδιοικητικής προσπάθειας στο χώρο της λεγόμενης «κεντροαριστεράς» με στόχο την ηγεσία του Δήμου Καρδίτσας. Πρόκειται προφανώς για εμπειρότατο στέλεχος έχοντας θητεία ως αντιδήμαρχος Καρδίτσας σε δυο διαφορετικές αυτοδιοικητικές περιόδους. Στις εκλογές του 2014 ήταν πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός σύμβουλος ενώ και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το 2019, ήρθε πρώτος στο Ν. Καρδίτσας με το συνδυασμό Τσιλιμίγκα λαμβάνοντας σχεδόν 6000 σταυρούς.
Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει πολλούς συσχετισμούς στην υπό διαμόρφωση αυτοδιοικητική σκακιέρα ιδιαίτερα στο χώρο της κεντροαριστεράς όπου με τον ένα ή άλλο τρόπο είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Γιάννης Σβάρνας, Γιάννης Ντελής και Κώνσταντίνος Ξηλωμένος με το τελευταίο μάλιστα να κινείται πιο δραστήρια.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->