Αυτό που συνέβη με την υποψηφιότητα του Σωτήρη Παπαγεωργίου πιθανότατα δεν έχει όμοιο σε όλη τη χώρα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ.

«Εκτός πρωτοκόλλου» και με χαλαρή διάθεση ήταν η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου και της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Νταλντάνη σε καφέ της περιοχής.

Άρωμα εκλογών «μύριζε» πλήθος δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν σήμερα στον αθηναϊκό τύπο, όπου τοποθετούν τον Καρδιτσιώτη Φώτη Βρέκο στην ομάδα νέων που θα δώσει τον αγώνα δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με καταγγελία που δεχτήκαμε, την Παρασκευή δρομολόγιο για Λάρισα αναχώρησε με μισή ώρα καθυστέρηση, ενώ δε δούλευε ο κλιματισμός και έβγαζε ζεστό αέρα από τους αεραγωγούς, σε ημέρα με αυξημένη θερμοκρασία (42 βαθμούς Κελσίου).

Η ταινία με τον πρωτότυπο τίτλο «Φτώχεια και αριστοκρατία,» ευρύτερα γνωστή ως «Στουρνάρα 288» όπου πρωταγωνιστεί ο αδικημένος ηθοποιός Απόστολος Αυδής δίνει μία Οσκαρική ερμηνεία στον ρόλο του βουλευτή Καλοχαιρέτα, ο οποίος έταζε τα πάντα στους πάντες.

Εννέα μήνες περίπου πριν να ανοίξουν οι κάλπες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το όνομα του Γιάννη Γεννάδιου εκεί που σιγοψυθιρίζονταν ανάμεσα στις πιθανές υποψηφιότητες, για τον Δήμο Καρδίτσας ακούγεται πλέον φωναχτά.

Συνεκτική προεδρική κοινοβουλευτική ομάδα επιθυμεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης για να απορροφήσει οποιουσδήποτε κραδασμούς προκύψουν σε περίπτωση επαναληπτικών ή συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->