Εννέα μήνες περίπου πριν να ανοίξουν οι κάλπες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το όνομα του Γιάννη Γεννάδιου εκεί που σιγοψυθιρίζονταν ανάμεσα στις πιθανές υποψηφιότητες, για τον Δήμο Καρδίτσας ακούγεται πλέον φωναχτά.

Σύμφωνα με καταγγελία που δεχτήκαμε, την Παρασκευή δρομολόγιο για Λάρισα αναχώρησε με μισή ώρα καθυστέρηση, ενώ δε δούλευε ο κλιματισμός και έβγαζε ζεστό αέρα από τους αεραγωγούς, σε ημέρα με αυξημένη θερμοκρασία (42 βαθμούς Κελσίου).

Με τον κύκλο της εσωτερικής ανασυγκρότησης να έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλο από τα ψηφοδέλτια, μια διαδικασία που θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς ο εκλογικός συναγερμός ενόψει φθινοπώρου επιβάλλει να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της έως τα τέλη Ιουλίου.

Στη Ραχούλα βρέθηκε το μακρινό 1982 ο Μίκης Θεοδωράκης, συνοδεύοντας τον Χαρίλαο Φλωράκη.

Συνεκτική προεδρική κοινοβουλευτική ομάδα επιθυμεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης για να απορροφήσει οποιουσδήποτε κραδασμούς προκύψουν σε περίπτωση επαναληπτικών ή συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, στη θεματική ενότητα για την Ιστορία της ΟΝΝΕΔ, τοποθετήθηκε ο συντοπίτης μας Βρέκος Φώτης ξεσηκώνοντας το ακροατήριο με τις αναφορές του στο παρελθόν, το παρών αλλά και το μέλλον της ΟΝΝΕΔ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους νέους ανθρώπους, που μοχθούν για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης είχε μεταξύ άλλων και …spoiler για τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->