Πώς μπορούν οι εκλογές για την πρυτανεία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών να επηρεάσουν το ψηφοδέλτιο του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στο Ν. Καρδίτσας; Κι όμως μπορούν.

Άξιο απορίας όσο και θαυμασμού αποτελούν τα φετινά από κάθε άποψη ξεχωριστά Καραϊσκάκεια του 2019 στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, γενέτειρα του αρχιστράτηγου Γ. Καραϊσκάκη.

Ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης για το χιούμορ του στις διαφημίσεις της επιχείρησής του.

Ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος με μακρά θητεία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενισχύει το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Δέκτες διαμαρτυριών συνδημοτών μας από την περιοχή των Καμινάδων για την καθαριότητα, γίναμε στο karditsapress.

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που αναμφισβήτητα θεωρείται ως δυνατό χαρτί στον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με μια νέα υποψηφιότητα ενισχύεται ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Π.Ε. Καρδίτσας. Υποψήφια στο πλευρό του κ. Αγοραστού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι η Φανή Τσιρογιάννη.

Περισσότερα Άρθρα...

 vasilakos ekloges

 
thanopoulou mesa

 papadakos petros mesa

ekizoglou mesa

bakalakou mesa min

 

gerouki mesa

 gennadios1

  nousios mesa

 nikolaou mesa

tasiopoulou mesa1

  goulopoulos mesa

  karla teliko

froxilias katheto

xroub exo

siokas mesa

giovani teliki

kafes2