hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΑΡΘΡΑ
Typography

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι μια ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για τον ελληνισμό.

Τιμούμε την αποφασιστικότητα και το θάρρος των προγόνων μας που, με το «ΌΧΙ», όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στις δυνάμεις που απειλούσαν την εθνική μας ανεξαρτησία και τη δημοκρατία στον τόπο μας.

 Ήταν μια πράξη εθνικής ενότητας, αυτοθυσίας και πίστης σε έναν δίκαιο αγώνα, για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Σήμερα, καθώς τιμούμε αυτή τη σπουδαία επέτειο, οφείλουμε να αναλογιστούμε το παράδειγμα εκείνης της γενιάς και να αντλήσουμε έμπνευση για τους δικούς μας αγώνες.

 Βρισκόμαστε μπροστά σε δύσκολους καιρούς, με σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις, που επηρεάζουν όλους μας. Ιδιαίτερα ο αγροτικός κόσμος, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας, αλλά και ο επιχειρηματικός, που στηρίζει με σκληρή δουλειά την ανάπτυξη του τόπου μας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες που απαιτούν στήριξη και κοινή προσπάθεια.

Όπως τότε, έτσι και σήμερα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε για το κοινό καλό. Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα θεμέλια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους αγρότες και τους επιχειρηματίες μας, να ενισχύσουμε την παραγωγική μας βάση, να τους δώσουμε προοπτική και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για οικονομική ανάκαμψη και ευημερία για όλους.

Η 28η Οκτωβρίου μάς θυμίζει πως όταν ο λαός μας είναι ενωμένος και αποφασισμένος, μπορεί να υπερβεί κάθε εμπόδιο. Με το ίδιο πνεύμα ομοψυχίας και πίστης στις δυνάμεις μας, καλούμαστε να συνεχίσουμε και σήμερα τον αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη.

Ας είναι η σημερινή ημέρα ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, ενότητας και ελπίδας για το μέλλον. Χρόνια πολλά σε όλους!

Κωνσταντίνος Τέλιος

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->