ΑΡΘΡΑ
Typography

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση. Τόσο για να διατηρήσουμε τη σταθερά ανοδική πορεία της χώρας μας. Όσο και για τον ρόλο της πατρίδας μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Στα μεγάλα διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν σταθερά τη χώρα μας και την Ευρώπη, όπως η  διαχείριση του μεταναστευτικού, η κοινή αγροτική πολιτική για την προστασία των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας, η κατανομή των ευρωπαϊκών πόρων για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, έρχονται να προστεθούν νέες, ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις.

Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της, που με τόσο οδυνηρό τρόπο βιώσαμε τους τελευταίους μήνες στον τόπο μας, αλλά και η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε κάθε δραστηριότητα, όπως η αγροτική παραγωγή, η επιχειρηματικότητα, η παροχή δημόσιων υπηρεσιών, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια.

Είμαστε, όμως, αντιμέτωποι και με άλλες προκλήσεις που πρέπει από τώρα να σχεδιάσουμε την αντίδρασή μας. Και να θέσουμε τους δικούς μας στόχος και να ιεραρχήσουμε τις δικές μας προτεραιότητες. Όπως, η σύσταση ενός νέου ταμείου για την ενιαία αμυντική θωράκιση της Ευρώπης και η διεκδίκηση ενός νέου Ταμείου Ανάκαμψης που θα διοχετεύσει ακόμα περισσότερους πόρους στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Τα επόμενα πέντε χρόνια, επομένως, θα κριθούν πολλά στην Ευρώπη. Για αυτό ζητούμε από τους πολίτες να πουν «όχι» στους άκαιρους πειραματισμούς και να πουν «ναι» στη σταθερότητα, τη σιγουριά και τη συνέχεια. Ώστε να μη διαταραχθεί η πολιτική σταθερότητα και να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του έργου μας. Συνεχίζοντας στην τροχιά της προόδου και της ευημερίας. Και διεκδικώντας παράλληλα, ακόμα πιο ισχυροί στα ευρωπαϊκά όργανα, ακόμα μεγαλύτερη χρηματοδότηση προς όφελος της Ελλάδας. 

Στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής ζητάμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ζητάμε να προσθέσουν τις δικές τους δυνάμεις στη μεγάλη εθνική προσπάθεια.  Για να συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, που είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος ευημερίας και ανάπτυξης για όλους.

Μια πορεία σταθερή, πιο κοντά στην Ευρώπη.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->