ΑΡΘΡΑ
Typography

Οι μαθητές, οι Σύλλογοι Διδασκόντων και οι Διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολείων ΕΠΑΛ Σοφάδων, ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων και ΕΕΕΕΚ Σοφάδων εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τουςστην εταιρεία MotorOil για την ευγενική χορηγία σε πετρέλαιο θέρμανσης προς το σχολικό μας συγκρότημα.

Μετά την καταστροφική πλημμύρα της κακοκαιρίας Danielκαι τις σημαντικές ζημιές που υπέστη το σχολείο, η προσφορά της εταιρείας MotorOil βοήθησε στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων της σχολικής επιτροπής. Έχοντας καλύψει την ανάγκη θέρμανσης, οι μαθητές μπορούν σε ένα αξιοπρεπές και ζεστό περιβάλλον να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην μαθησιακή διαδικασία. Η πράξη αυτή δείχνει την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους μαθητές των πληγέντων περιοχών αλλά και την ευαισθησία και ενσυναίσθηση της εταιρείας.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το πρατήριο υγρών καυσίμων CoralShell Licensee του κου Σπάρου Ηλία και της κας Γκένα Ηλιάνας που ανέλαβε τον εφοδιασμό του σχολείου σε πετρέλαιο καθώς και τον οδηγού του βυτιοφόρου κο Πλιάκα Σταύρο για την προθυμία και την εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Τα συστεγαζόμενα σχολεία

 

ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων - ΕΠΑΛ Σοφάδων - ΕΕΕΕΚ Σοφάδων

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->