ΑΡΘΡΑ
Typography

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Τετάρτη 7/2:   Γενική Συνέλευση στις 7.00μμ στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ) Μ.Αλεξάνδρου 38  -1ος όροφος

Πέμπτη 8/2: Συγκέντρωση 12μμ κεντρική πλατεία(στάση εργασίας ΟΛΜΕ 11πμ-2μμ)

 Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί επιχειρεί όλα της τα κατασταλτικά μέτρα (Αστυνομία, εισαγγελείς, διαγραφές φοιτητών) για να τρομοκρατήσει φοιτητές και πανεπιστημιακούς ώστε να περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που παρουσιάζεται την Τετάρτη 7/2.

 Αυτή τη στιγμή οι φοιτητές, οι αγρότες είναι στον δρόμο. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε τη νεολαία να δώσει μόνη της τη μάχη. Δεν είναι ζήτημα απλά αλληλεγγύης, αλλά είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους και πρέπει όλοι μαζί να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Να οικοδομήσουμε λοιπόν κοινό μέτωπο! Φοιτητές, μαθητές, γονείς, εργαζόμενοι, αγρότες και εκπαιδευτικοί να παλέψουμε από κοινού ενάντια στις πολιτικές που διαλύουν καθημερινά τις ζωές μας. Καλούμε όλους να  να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την Πέμπτη 8/2 στην κεντρική πλατεία στις 12μμ.

 Δίπλα και παράλληλα με την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων  έχουμε τη ψήφιση του νόμου για την επαγγελματική εκπαίδευση, την έναρξη της φάσης  Α2 της ατομικής αξιολόγησης που έρχονται να προστεθούν σε μια σχολική καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο δύσκολη και πιεστική! Και ετοιμάζονται και άλλα: γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ για διορισμό, Εθνικό απολυτήριο με Τράπεζα Θεμάτων, διαγνωστικές εξετάσεις (PISA). Το χειρότερο δεν είναι όλα αυτά. Το χειρότερο είναι να τα συνηθίσουμε,
να προσαρμοστούμε, να υποταχτούμε. Πρέπει να πάρουμε και μείς τα δικά μας μέτρα κόντρα στην αδράνεια και την ανημποριά. Να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε τα αγωνιστικά βήματα του κλάδου μας.

 Να πιστέψουμε ξανά στη δύναμη του οργανωμένου συλλογικού αγώνα, στον δρόμο της αντίστασης και πάλης, τον μόνο δρόμο, για να μπει φρένο σε όλη αυτή την επίθεση στην εκπαίδευση, αλλά και γενικά στην κοινωνία.

 Να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 7/2 στις 7.00μμ στην αίθουσα της ΠΕΔ. Οι αποφάσεις-προτάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης θα μεταφερθούν και στη συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο 10/2 στην Αθήνα.

  • ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΜΑΘΗΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
  • ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ- ΟΧΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΣΕΠ
  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->