ΑΡΘΡΑ
Typography

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες που κατά χιλιάδες μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της Δημοκρατικής Παράταξης, την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό μας είναι σχεδόν αυτό που αποτέλεσε την αφετηρία της πτώσης στις εκλογές του 2012. 11 χρόνια μετά ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία για την μεγάλη επιστροφή καλώντας τις δημοκράτισσες και τους δημοκράτες να γυρίσουν "σπίτι" τους.

Υ.Γ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι όμως ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη που νιώθω γιατί γνωρίζω πως χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το Νομό Καρδίτσας και να τιμήσω στο ακέραιο την ψήφο των Καρδιτσιωτών.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->