Οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Μουζακίου Παρασκευή Ντούρβα, Ολυμπία Διαμαντοπούλου, Θανάσης Καρύδας και Λάμπρος Γιώτης, ενημερώνουμε τους δημότες ότι είμαστε στη διάθεσή τους να συνδράμουμε σε κάθε περίπτωση τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας.

Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρό μεσαίες επιχειρήσεις του Νομού μας καλούμε το καταναλωτικό κοινό να συμπεριφερθεί με χαρακτηριστική συμπεριφορά αλληλεγγύης και στήριξης των ντόπιων επιχειρήσεων.

Άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, είχαν οι παρεμβάσεις της βουλευτή μας κ. Ασημίνας Σκόνδρα, σε ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Την ίδια χρονική στιγμή που, εκβιαστικά, το υπουργείο και οι διευθύνσεις απαιτούν την καταγραφή όσων εκπαιδευτικών συμμετέχουν στην “εξ αποστάσεως...”, που τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ διαδίδουν ότι όποιοι δεν συμμετέχουν θα τους κοπεί ο μισθός, που διευθύνσεις και συντονιστές έχουν επιδοθεί σε όργιο αυθαιρεσιών και τρομοκρατίας, την ίδια στιγμή ΔΑΚΕ- ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ-ΠΑΜΕ ζητούν καλύτερη υλοποίηση των κυβερνητικών μέτρων.

Σχόλιο του γραφείου τύπου του ΚΚΕ σχετικά με τις προτάσεις για την μείωση μισθών βουλευτών και κρατικών αξιωματούχων

Περισσότερα Άρθρα...

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->