Ο Σύλλογος  Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας , συμμετέχει στις Περιφερειακές Συγκεντρώσεις των  Συνταξιουχικών Οργανώσεων  ( ΙΚΑ –ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΑΕ –ΤΕΒΕ κλπ) και για το σκοπό αυτό θα ναυλώσει  Λεωφορείο  για τη Λάρισα την Τετάρτη  7/12/2022 .

Με μεγάλη μας λύπη και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας (για ένα τόσο σοβαρό θέμαπου αφορά το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και το μέλλον των χωριών μας), πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο (!!!) την πρόταση αυτής, για Υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Κέδρου από 4θέσιο σε μονοθέσιο, η οποία μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί, για τους λόγους που θα σας τεκμηριώσουμε επαρκώς παρακάτω.

«Οι κάτοικοι της περιφέρειας δεν είναι σε καμία περίπτωση πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το Νομοσχέδιο αυτό δεν αφορά μόνο τα αστικά κέντρα. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, ασφαλίζεται και αξιώνει άρτια υγειονομική περίθαλψη, είτε ζει στην Αθήνα είτε στα Άγραφα της Καρδίτσας» τόνισε η Βουλευτής ΑσημίναΣκόνδρα,στην τοποθέτηση τηςστην Ολομέλεια της Βουλής, σε συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας.

Για την Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας ο επικεφαλής Γιάννης Σβάρνας

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως τους εθελοντές αιμοδότες του Δ.Δ. Ορφανών του Δήμου Παλαμά για την πρωτοβουλία τους να βραβεύσουν το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά για την προσφορά και το κοινωνικό του έργο!.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεκτή έγινε η παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού στο Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->