Κάθε ημέρα στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε ημέρα ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος και κάποιες φορές και περισσότερης διάρκειας.Αν εκεί στη ΔΕΔΔΗΕ νομίζετε ότι οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά μας αντέχουν οικονομικά όλα αυτά τα επιπλέον έξοδα από τις καμένες συσκευές , ψυγεία , υπολογιστές και όλα όσα χρειάζονται το ρεύμα σας ,είστε γελασμένοι και πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε.

Το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο Καρδίτσας έχει γίνει αποδέκτης πολλών και έντονων παραπόνων από επιχειρηματίες μέλη του που αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία και στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων τους, τα οποία προκαλούνται από τις συνεχόμενες πτώσης της τάσης του ρεύματος στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Καρδίτσας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας μετά το πέρας ( του μεγαλύτερου όγκου) των εργασιών και την επιστροφή της Λαϊκής Αγοράς στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς και έπειτα από τη δυσανασχέτηση των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στον γύρω χώρο διαπίστωσε ότι προέκυψαν κάποια σοβαρά προβλήματα που αφορούν τη βιωσιμότητά τους.

50 χρόνια Μεταπολίτευση. Ήταν 24 Ιουλίου του 1974, όταν η  χούντα, ηττημένη πολιτικά και ηθικά, και υπό το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αναγκάστηκε να παραδώσει την εξουσία στους πολιτικούς. Έτσι ξεκίνησε η περίοδος της Μεταπολίτευσης.

Με μεγάλη έκπληξη όλος ο Εμπορικός Κόσμος και ειδικά της πολύπαθης Καρδίτσας , άκουσε τον Υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας Κο Σκυλακάκη να ανακοινώνει , εις γνώση του Κου Πρωθυπουργού φυσικά, παρέμβαση στις ανοδικές τιμές της χονδρικής τιμής του ρεύματος με τη μορφή επιδοτήσεων για το τέλος Αυγούστου.

Απελπισμένοι είναι όλοι οι αγρότες της κοινότητας Σταυρού εδώ και αρκετές μέρες.

Περισσότερα Άρθρα...

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->