ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Typography

 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της  Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το open E-3  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του 2023 για Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών τo Σάββατο 27 Μαϊου έως και Δευτέρα 29 Μαϊου 2023 . 

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα, στις εγκαταστάσεις του  Ο.Α. Νίκαιας  και συγκεκριμένα στα ανοιχτά γήπεδα, (6  GREEN SET ) του Ομίλου. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α. 

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:  Ανοιχτής συμμετοχής σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ .Oι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα sets (των 6 games).  και τελικό set match tie-break των 10 πόντων. Κάθε παίκτης μπορεί να αγωνισθεί μέχρι και σε 3 αγώνες την ημέρα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον επιδιαιτητή του Πρωταθλήματος. Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της 19ης εβδομάδας του 2023.   

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με μία (1) αθλητριά.

Συγκεκριμένα  στη κατηγορία κάτω  των 14 ετών, με την  αθλήτρια: 1) Τσιακάρα Σπυριδούλα (Ίριδα)  κατά επιλογή του προπονητού της πάντα. Την αθλήτρια  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και  (30) τριάντα και πλέον χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, κατακτώντας επάξια την Άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία  από το έτος 2018,  επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και τον άθλο της Παραμονή του έως και σήμερα στην εν λόγω κατηγορία   ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την νέα περίοδο του αγωνιστικού έτους 2023-2024.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->