ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ανερχόμενος αθλητής του Φωκιανού Καρδίτσας Παναγιώτης Σάλτης στο παγκόσμιο μίτινγκ βάδην Zahoracka της πόλης Borsky Mikulas ( Σλοβακία ) που έγινε στις 25 Μαΐου 2024.

Ο αθλητής αγωνίσθηκε στα 5.000μ βάδην με σκοπό το όριο ( 23΄.30΄΄ ) που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου για το πρωτάθλημα Παίδων . Ο αθλητής μας πέτυχε επίδοση 22΄.58΄΄ και κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο που τον κατατάσσει στις δέκα καλύτερες επιδόσεις για φέτος στην Ευρώπη. Οι επόμενοι στόχοι του είναι ένας καλύτερος χρόνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του και η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει πάλι στην Σλοβακία το καλοκαίρι .

fokianos saltis 1

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου αγωνίστηκε στα 20.000μ. Ο χρόνος του στους αγώνες ήταν 1ώρα.31΄.40΄΄ που τον κατατάσσει στους τρεις καλύτερους Έλληνες Άνδρες Βαδιστές της χρονιάς. Το 2024 ήταν η καλύτερη χρονιά του, κατέλαβε την 3η θέση στους Άνδρες και την 1η θέση στους Νέους Άνδρες που είναι η κατηγορία του. Πέτυχε και αυτός το όριο που έχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην Κ23 για το επόμενο έτος που θα γίνει το πρωτάθλημα και ο σκοπός του είναι η διάκριση σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες.

Ο Φωκιανός δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές του να προετοιμάζονται και να αγωνίζονται με μεγάλα μίτινγκ του εξωτερικού, παίρνοντας εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια της αθλητικής τους εξέλιξης.

Η μεγάλη σχολή Βάδην του Φωκιανού με τους καλύτερους βαδιστές και βαδίστριες που έχει αναδείξει στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο συνεχίζετε, με το να αναδεικνύει βαδιστές σε συνέχεια των μεγάλων. Το παρόν τους ανήκει το μέλλον τους συναρπάζει.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->