Σημαντική επιτυχία σημείωσε Γυμναστικός Σύλλογος «Ερμής» Καρδίτσας με την παρουσία της Γεωργίου Παναγιώτας στο Κύπελλο Τραμπολίνο 2025 που πραγματοποιήθηκε στις 19/10/2025 στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας.
Χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό για τον Πρωτέα Καρδίτσας
Μεγάλη επιτυχία! Χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό για τον Πρωτέα Καρδίτσας
Η Καρδίτσα φιλοξενεί τις Εθνικές Ομάδες Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών και την Προολυμπιακή Ομάδα
Στην πόλη της Καρδίτσας προετοιμάζονται οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κίνα (24–30 Οκτωβρίου 2025)
Παρουσίαση της Πυγμαχίας στο πλαίσιο της 12ης Ευρωπαϊκής και Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2025, στα πλαίσια της 12ης Ευρωπαϊκής και Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με επικεφαλής τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βασίλη Τσεπίδη, παρουσίασε το άθλημα της πυγμαχίας μέσα από διάφορα παιχνίδια και αθλητικά δρώμενα στους μαθητές και στις μαθήτριες του 9ου δημοτικού σχολείου Καρδίτσας, εκπέμποντας διάφορα μηνύματα για τα αθλητικά ιδεώδη, όπως η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η συμφιλίωση, η αγάπη, το «ευ αγωνίζεσθαι» και άλλα.
Στη Λάρισα ο Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ, για το βαθμολογούμενο open πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 10 & 14 ετών
Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης ¨Φοίβος¨ Λάρισας προκηρύσσει το Ε3 41ης ΕβδομάδαςOPEN Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 14 ετών& το E3 41ης ΕβδομάδαςGreenOPENU10 Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 10 ετών αντίστοιχα για το έτος 2025, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 12 Οκτωβρίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2025.
Ο Γιάννης Κέφος νικητής του 14ου τουρνουά Καλογριανών 2025
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου το καθιερωμένο τουρνουά Καλογριανών 2025, με μεγάλο νικητή τον Τρικαλινό Γιάννη Κέφο αφού επικράτησε στον τελικό του Λαρισαίου Δημήτρη Δοξαρά με 7-4, που είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά τους Μηλιώνη - Λωρίδα, αντίστοιχα.
Το Μουσικό Σχολείο συνεχίζει να κατακτά κορυφές, αυτή τη φορά …τρέχοντας
Το Μουσικό Σχολείο γνωστό για τις επιτυχίες του στη μουσική παιδεία και την καλλιτεχνική έκφραση αποδεικνύει ότι η αριστεία δεν έχει όρια.
 
																						 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    