Πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο Φωκιανός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην ανδρών Γυναικών και Νέων Α/Γ σε αγώνα που έγινε στο Άστρο Κυνουρίας τη προηγούμενη εβδομάδα.

Το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα βάδην βελτίωσε ο Καρδιτσιώτης Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ , κατά τη διάρκεια του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης γίνεται γνωστό το πρόγραμμα σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει. Αναλυτικά:

Η Καρδίτσα θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων ανδρών - γυναικών στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» το διάστημα 22 έως 25 Φεβρουαρίου.

Με επιτυχία έγιναν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. η εξετάσεις Μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα.

Στο 7th TAEKWONDO LIMASSOL OPEN 2024 θα συμμετάσχουν οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ,οι αγώνες θα διεξαχθούνε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στην όμορφη πόλη της Λεμεσού και με ώρα έναρξης 09:00 π.μ. το Κλειστό Γυμναστήριο PALAIS DE SPORTS SPYROS KYPRIANOU.

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->