Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία ‘’5η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’ ,από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.

Με τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες Θανάση Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη, συναντήθηκε την Πέμπτη 30/09/2021 ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, κατά την οποία εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του για τη μοναδική επιτυχία τους να κατακτήσουν το 1ο χρυσό μετάλλιο για τη χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας συμμετείχε με πολυάριθμη παρουσία αθλητών στην 5η ανάβαση "Winery Monsieur Nicolas by G Karamitros" που διοργάνωσε με επιτυχία ο Π.Ο.Καρδίτσας.

Στο Εργαστήριο Εμβιομηχανικής και Εργονομίας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα βρέθηκαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου οι άλτες του Φωκιανού Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιήσουν εργαστηριακές μετρήσεις κάθετων αλμάτων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στην 29η ανάβαση Ανατολής του Δήμου Αγιάς που διοργάνωσε επιτυχώς ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός την Κυριακή 19/09/2021.

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

cactus1

 emvolio 1

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->