Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 αγώνες στίβου για ηλικίες κάτω των 16 ετών με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του Φωκιανού Καρδίτσας.

Ο Βησσαρης Ζησοπουλος τιμήθηκε χθες από το σύλλογο Μαυρομματιου στα πλαίσια του 55ου Καραϊσκακειου δρόμου για την αδιάκοπη και πολυετή προσφορά του στη διεξαγωγή του αγώνα και ένα γένει του αθλητισμού,ως παλιός πανελληνιονίκης.

Σημαντική επιτυχία, που χαρακτηρίζει το κορυφαίο σωματείο στίβου της πόλης μας Φωκιανό Καρδίτσας, αποτελεί το γεγονός ότι τέσσερις άλτες του ύψους προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν στον τελικό του αγωνίσματός τους, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων, το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στίβου στη χώρα μας.

Την ένταξη της Λίμνης Πλαστήρα στο Διεθνές  TampleRally που οργανώνει η Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου, συζήτησαν ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος και ο διευθυντής διοργάνωσης κ. Guy Woodcock.

''Σαρωτικός'' ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας και απόλυτος πρωταγωνιστής στο 1o Circuit "Βολικάκης Ευάγγελος", που διοργάνωσε με επιτυχία ο Π.Ο. Βόλου την Κυριακή 19/06/2022.

Περισσότερα Άρθρα...

pilatos mesa

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->