Το τριήμερο που μας πέρασε η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα είχε την τιμητική της. Για πρώτη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του LAKE PLASTIRAS TRAIL, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 250.

Πρώτος στην κατηγορία CLASSIC στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής που διεξήχθη στην Ορεστιάδα στις 6 και 7 Μαίου ο αθλητής του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας Άρτεμις Αλέξανδρος Βαρλάγκας.

Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 οι έφηβοι του συλλόγου ΠΑΝΔΙΩΝ ΠΟΔ. ΣΥΛ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Αγιά Λαρίσης.

Με την πραγματοποίηση των αγώνων Ελευθέρας πάλης εφήβων και νεανίδων (U20),  ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 24/4/2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης εφήβων και Ελευθέρας πάλης εφήβων & νεανίδων, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μουζακίου - ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα), με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας – Περιφέρεια Θεσσαλίας και την  Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.).

Με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζονται και θα συνεχιστούν έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα, οι εγγραφές για  τον Πλαστήριο δρόμο, που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->