Οι προσπάθειες των αθλητών, προπονητών και του Δ.Σ. του Φωκιανού Καρδίτσας «έπιασαν τόπο» αφού το σωματείο στίβου με έδρα την πόλη μας, βρίσκεται στα πρώτα 50 σωματεία στίβου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην 45η θέση, σε σύνολο περισσότερων από 400 σωματείων που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» διοργάνωσε το Σάββατο 07 Ιανουαρίου τα 2α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία του Βόλου, αγώνες που γίνονται θεσμός στα κολυμβητικά δρώμενα της Τεχνικής Κολύμβησης και αγκαλιάστηκαν από 21 Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35.000μ που έγινε στο Σχοινιά και στο οποίο θριάμβευσε ο συμπολίτης μας Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, πραγματοποιήθηκε ημερίδα βάδην όλων των κατηγοριών.

Σύσκεψη με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστηρα Παναγιώτη Νάνο είχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Καφφές και ο Αντιπρόεδρος Βησσαριων Ζησοπουλος , οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Βετεράνων που θα διεξαχθεί 26/2/23 στην τοποθεσία Βοτανικός Κήπος !

Τον πρώτο της αγώνα για το 2023 και τον πρώτο μετά τη χρυσή της κούρσα στα 20χλμ βάδην του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου έδωσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->