Με πολύ καλή διάθεση για προπόνηση για την νέα αγωνιστική χρόνια 2022 και τους στόχους, συνέχισε την προετοιμασία του στην Γαλλία ο συμπολίτης μας ποδηλάτης Ζέγκλης Νίκος από τα μέσα Ιανουαρίου και για δυο εβδομάδες.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την 23 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Κυριακή στο νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αίθουσα του πρώτου ορόφου, στις 10:00 με θέματα:

Σε ισχύ τίθενται από τις 6 το πρωί της Παρασκευής (24/12) τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, αυτά δεν αφορούν τα γήπεδα και τους χώρους διασκέδασης.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η προετοιμασία των αθλητών του προπονητή μας Θανάση Δεληγιάννη στην πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία.

Σε μια πολύ σεμνή και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του κυλικείου του κλειστού κολυμβητηρίου Καρδίτσας, η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) βράβευσε το απόγευμα του Σαββάτου 18/12/2021 τους αθλητές και της αθλήτριες του Συλλόγου, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο το έτος 2020.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια κολυμβητικής απραξίας για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες λόγω της πανδημίας, το κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας απέκτησε ξανά παιδικά χαμόγελα, φωνές και ζωντάνια!

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

cactus1

bookmania xristougena2

  emvolio 1

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->