ΒΟΛΕΥ
Typography

Ολοκληρώθηκε το Final Four της Α2 Κορασίδων Θεσσαλίας στο Μουζάκι, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, όπου πριν από την έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.


Η τρίτη αγωνιστική έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του Μουζακίου που παρακολούθησε δύο σπουδαία παιχνίδια. Πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλίας αναδείχτηκε ο ΑΓΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Την 2η θέση πήρε η Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, την 3η θέση ο Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και την 4η θέση ο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ.

mouzaki volley final four 7


Η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου για τα κορίτσια του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» είναι μία τεράστια επιτυχία που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που έγινε όλη την χρονιά από την κόουτς Σοφία Παναγιάρη αλλά και από τα ίδια τα κορίτσια που δούλεψαν ανελλιπώς για να κερδίσουν με την αξία τους το μετάλλιο.

mouzaki volley final four 13
Να θυμίσουμε ότι οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου έφτασαν στο final four, τερματίζοντας πρώτες στον όμιλο με εννέα συνεχόμενες νίκες και μία ήττα (1η αγωνιστική).
Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε από την ΕΣΠΕΚΕΛ η κ. Καμπουρογιάννη Σταυρούλα. Το κύπελλο, τα μετάλλια και τα τιμητικά διπλώματα που απονεμήθηκαν στις αθλήτριες προσέφερε το ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου. Την απονομή του Κυπέλλου στις πρωταθλήτριες έκανε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Ζαρνακούπης Νίκος, ενώ τα μετάλλια και τα τιμητικά διπλώματα απένειμαν στα κορίτσια ο πρόεδρος του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Σύλας Γιώργος και οι προπονητές/τριες των ομάδων.

mouzaki volley final four 6

mouzaki volley final four 8

mouzaki volley final four 8

mouzaki volley final four 8

mouzaki volley final four 12

 


Τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών του Final Four:
1η Αγωνιστική 5/2/23 (Λάρισα)
Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3
ΑΓΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ 3-0


2η Αγωνιστική 19/2/23 (Λάρισα)
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ – Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 1-3
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΓΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 0-3


3η Αγωνιστική 5/3/23 (Μουζάκι)
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ 3-0
Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΑΓΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1-3

mouzaki volley final four 14

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->