Με νίκη και εντελώς νεανικό ρόστερ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία Ομάδα Βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στην πρώτη αγωνιστική του Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Λίλια Ρακοβίτη για την νέα σεζόν, που θα αναλάβει εκ νέου τα αναπτυξιακά τμήματα βόλει του Συλλόγου αλλά και το τμήμα ενηλίκων γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

Συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Μουζάκι η Σοφία Παναγιάρη μετά τη συνάντηση της προπονήτριας βόλεϊ με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Σύλα και μέλη του Δ.Σ.

Η νίκη επι του Πιερικού με 3-0 σετ σφράγισε το εισιτήριο ανόδου στα κορίτσια του ΣΠΑΚ για Α2 βόλεϊ! Η άνοδος ήρθε πανάξια για την ομάδα των Αλεξίου – Γιαννουσά και αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις αθλήτριες στην προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ολοκληρώθηκε το Final Four της Α2 Κορασίδων Θεσσαλίας στο Μουζάκι, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, όπου πριν από την έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->