hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ που αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5.15 μ.μ. εκτός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας.

Για την 4η «στροφή» της Stoiximan GBL, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν τον αγωνιστικό «γολγοθά» τους, καθώς θα βρουν απέναντί τους ομάδα με ένα από τα τέσσερα πιο υψηλά μπάτζετ του φετινού πρωταθλήματος, η οποία συμμετέχει στο Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας, ομάδα με συνεπή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πάντα με το στόχο της τετράδας στο επίκεντρο, εκκίνησε τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα με δύο νίκες στους πρώτους τρεις αγώνες του και με μοναδική ήττα αυτή του προηγούμενου Σαββάτου από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Η ομάδα της Πάτρας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της διαθέτει στα πρώτα τρία παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος την τρίτη καλύτερη επίθεση, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ σε μεγάλο βαθμό διατήρησε το βασικό της κορμό σε σχέση με πέρυσι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους Έλληνες παίκτες της. Κάτοικοι Πάτρας παρέμειναν ο Νάσος Μπαζίνας, ο Αντώνης Καραγιαννίδης, ο Γρηγόρης Πρέκας, ο Άγγελος Λάγιος και ο αρχηγός Λίνος Χρυσικόπουλος, ενώ το ελληνικό στοιχείο ενισχύθηκε με την επιστροφή του Μιχάλη Λούντζη και την προσθήκη του νεαρού Μηνά Παπαγιάννη.

Από τους ξένους, ο Αμερικανός γκαρντ Τζόρνταν Ουόκερ με θητεία στη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, αλλά και σε Πουέρτο Ρίκο, Κίνα και ο συμπατριώτης του σέντερ Κέι Τζέι Ουίλιαμς, που πέρυσι αγωνίστηκε στην G-League με τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, ενισχύουν τον Προμηθέα σε δύο νευραλγικές θέσεις. Ο πλέι μέικερ Ντάριους Πέρι, με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Ουγγαρίας και της Γερμανίας, ο Ουες Ιουάντου που αποκτήθηκε από γερμανική Ράστα Βέχτα, ο Τζόρντον Βαρνάντο που έχει παίξει σε Ουγγαρία, Πολωνία και τα τελευταία δύο χρόνια στην ιταλική Πιστόϊα, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ Τζος Άνταμς με πλούσια θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο 28χρονος σέντερ Ντιγουάν Ερνάντες που αντικατέστησε στο ρόστερ τον -γνωστό από τη θητεία του στον Α.Σ.Κ- Τζάβιν Ντελόριερ και ο Κένι Γουίλιαμς, που έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Κολοσσού Ρόδου, ΑΕΚ και Περιστερίου, συνθέτουν ένα πληθωρικό δυναμικό με πολλές λύσεις.

Τα παραπάνω δεδομένα αποτυπώνουν περίτρανα το μεγάλο ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ που γνωρίζει όμως ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα στη Stoiximan GBL. Οι πρώτες τέσσερις «στροφές» του «μαραθωνίου» δημιουργούν δεδομένα πρωταθλητισμού στον Α.Σ.Κ. που συνεχίζει την προσπάθειά του να διατηρήσει την ψυχολογία και την αγωνιστική του κατάσταση σε εγρήγορση, ώστε να μην επηρεαστεί από το «βαρύ» καλεντάρι και να παραμείνει απερίσπαστος στην προσπάθεια για την αναζήτηση του θετικού αποτελέσματος.

Η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση βρίσκεται στην κορύφωσή της, με τον αγώνα να ορίζεται στις 5.15 μ.μ. στο Π.Ε.Α.Κ. «Δημήτρης Τόφαλος» με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->