ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. στα πλαίσια της νέας εποχής λειτουργίας της και αναδιάρθρωσης διοργανώνει από τις 24/07 έως τις 31/07 το 1ο Αθλητικό Camp με το τίτλο ‘’ASA1904 B.C. SUMMERBASKETBALLCAMP’’για παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Π.Ε Ενότητα Καρδίτσας και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ ,στο Nέο Kλειστό

‘’Γ.Μπουρούσης’’.Συμμετέχοντες θα είναι οι κ.κ. Πρέλεβιτς Μπάνε (Πρώην Καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ και πρώην Πρόεδρος ΠΑΟΚ) , Χάρης Παπαγεωργίου(Προέδρος Αρη Θεσσαλονίκης /παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής) , Πέτροβιτς Βλάντο (Coach και πρώηνπαίκτης Παρτίζαν Βελιγραδίου ,Άρη Θεσσαλονίκης ,Βίρτους Μπολόνια) , Τσέλιος Κωνσταντίνος (Πρώην Παίκτης Ολυμπιακού , Μεντ , ICBS ,Κολοσσός Ρόδου,Αναγέννηση Καρδίτσας ), Παπαναστάσιου Αριστοτέλης ( Coach και Πρωταθλητής Κυκλάδων ΑΡΗ ΣΎΡΟΥ & Τσιαμούρα Χριστίνα (Παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ, ΙΩΛΚΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ο, ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ,)
Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα βήματα εξωστρέφειας της ομάδας με ταυτόχρονη προβολή της πόλης μας και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισηςκαι ευελπιστούμε πως η επιτυχία θα είναι σίγουρη .
Καλούμε λοιπόν όλους μικρούς/μικρές και νέους/νέεςηλικίας από 7 έως 18 ετών να δηλώσουν συμμετοχή για ένα γεγονός που θα τους δώσει κίνητρο για τη περαιτέρω ενασχόληση με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης .
.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->