ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Καθώς όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ στα οποία αγωνίζονται ομάδες της περιοχής μας, έχουν ολοκληρωθεί, η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλα τα φίλα σωματεία του νομού Καρδίτσας, για την παρουσία τους και το πολύ θετικό πρόσημο που αφήνει η σεζόν 2022-23, για το τοπικό μπάσκετ.

Είναι γεγονός, ότι η Καρδίτσα βάσει πληθυσμού, παράδοσης, αλλά και οικονομικής δυναμικής, ζει μια περίοδο υπέρβασης σε ότι αφορά την ανάπτυξη του μπάσκετ, γεγονός που πιστώνεται σε όλους όσοι υπηρετούν το αγαπημένο μας άθλημα στην περιοχή.
Είναι μεγάλη τιμή για τον Α.Σ.Καρδίτσας να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Basket League και τη νέα χρονιά, εκπροσωπώντας τη Θεσσαλία αλλά και τον ένα από τους μόλις τρεις νομούς της ελληνικής περιφέρειας, που έχουν ομάδες στην Α1.
Είναι επίσης μεγάλη χαρά, να διαπιστώνουμε ότι και άλλα σωματεία, καθιερώνονται σταδιακά στο ελληνικό μπάσκετ, με την περιοχή μας να έχει την επόμενη σεζόν, άλλες τρεις ομάδες στις χαμηλότερες εθνικές κατηγορίες.
Ταυτόχρονα, καμία ομάδα δεν υποβιβάσθηκε, υπήρξαν σημαντικές επιτυχίες στις μικρές ηλικίες, αλλά και σημαντική διεύρυνση της αθλητικής αλλά και φίλαθλης βάσης του μπάσκετ.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας:
Στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την άξια παραμονή της στη Β’ Εθνική Ανδρών.
Στο Γ.Σ.Σοφάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική Ανδρών. Η εφετινή συνεργασία του Α.Σ.Κ. με το σωματείο των Σοφάδων, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη με βάση το τελικό αποτέλεσμα.
Στους Τιτάνες Παλαμά, για την πολύ καλή παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και την πρόκριση στα play off ανόδου.
Στον Απόλλωνα Καρδίτσας, την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, τρία σωματεία με τα οποία ο Α.Σ.Κ. έχει άμεση συνεργασία και απόλυτη σύμπλευση, για την πολύ καλή παρουσία τους στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, αλλά και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των νέων ηλικιών.
Στον Γ.Σ. Πασιαλής Μουζακίου, για την ανταγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ Ανδρών.
Αναγεννηση Καρδιτσας 1904 BC
ΣΟΦΑΔΕΣ Γ.Σ.
Γ. Σ. Τιτάνες Παλαμά
ΑΟ Απόλλων Καρδίτσας
@Karditsa Basketball Academy
@Ολυμπιακός Καρδίτσας
ΓΣΜΠ Γ Πασιαλής

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->