lux7 KATSIKIS OE Karta

 Katsikis Giorgos KARTA  ix6

   bronx1 bronx2 

 

 

 

 

 

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Στην πρώτη media day της νέας χρονιάς ο head coach και ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουμε παρέα τα σκαλοπάτια των κατηγοριών, Βασίλης Κρομμύδας.• Έχοντας διανύσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πως βλέπεις την πορεία της ομάδας μας έως σήμερα και θα θέλαμε και μια mini ανάλυση του πρωταθλήματος.

Βασίλης Κρομμύδας: Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά σε όλες τις ομάδες ώστε να παίζουν κάθε εβδομάδα με την καλύτερη δυνατή σύνθεσή τους.
Έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο μπορούμε να πούμε οτι η ομάδα μας είναι μέσα στον αντικειμενικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού...
Έχουμε 4 νίκες στο γήπεδο, γιατί μην ξεχνάμε ότι εμείς κερδίσαμε το ΑΓΣΙ την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος όντας σε  πλήρη σύνθεσή ακόμη η ομάδα των Ιωαννίνων πριν αποφασίζουν να αποσυρθούν στο τέλος του πρώτου γύρου κ ενώ υπήρχαν κ αποχωρήσεις παικτών ...
Οι 4 νίκες σε 10 ματς μας έχουν στην 7η θέση του πρωταθλήματος και είναι η θέση που θέλουμε να προστατέψουμε...
Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα πολύ μικρό μόλις έντεκα ομάδων στο ξεκίνημα μένοντας 10 στο δεύτερο γύρο άρα λίγα ματς οπότε κανένα κακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγχωρεθεί μιας και δεν υπάρχουν τα ματς ώστε να το αναπληρώσεις... Αν σκεφτούμε ότι στον όμιλο μας 4 ομάδες πάνε ξεκάθαρα για την άνοδο με τεράστια μπατζετ αλλά και τεχνογνωσία για να το καταφέρουν και άλλες δυο ομάδες - Φίλιππος Βέροιας και Νίκη Βόλου - με πολύ δυνατό ράστερ και εμπειρία χρόνων σε Εθνικές Κατηγορίες κάνει όλο αυτό την προσπάθεια μας εξ ορισμού πολύ δύσκολη.
Εμείς πρέπει στον δεύτερο γύρο να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και ακόμη πιο σκληροί σε κάθε μονομαχία στο παρκέ ώστε να έχουμε ζωντανή την ελπίδα να κατακτήσουμε τον στόχο και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά και την ατομική βελτίωση των παικτών μας που για μας παραδοσιακά είναι ζητούμενο

Κώστας Ούτος: Πρώτα από όλα να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρόνια σε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες με υγεία πάνω από όλα που είναι το πιο σημαντικό για να χαιρόμαστε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό που αγαπάμε.
Η μέχρι τώρα πορεία μας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει θετικό πρόσημο μιας και έχουμε 4 νίκες και όλες με τους ανταγωνιστές για τη σωτηρία αφού ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει και του χρόνου στη Β Εθνική. Έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων όπου γίνεται μια μεγάλη μάχη για τις 4 πρώτες θέσεις που οδηγούν στα playoffs ενώ ίδια μάχη γίνεται και για τις ομάδες από την 6η θέση και κάτω για την αποφυγή η το καλύτερο πλασάρισμα στα playouts…

• Πως νιώθεις να βλέπεις το πλάνο της ομάδας να είναι σε ισχύ. Παίκτες εξελίξιμοι, παίκτες που να θέλουν να πάρουν μέσα από την ομάδα αξία αλλά και που παρουσιάζουμε ένα σύγχρονο μπάσκετ με ισορροπία και αρχές;
Βασίλης Κρομμύδας: Η αλλαγή είναι η ιδία η φύση του αθλήματος που αγαπάμε, ομάδες αλλάζουν πλέον κάθε χρόνο, προπονητές αλλάζουν, παράγοντες , παίκτες μέχρι και στο ίδιο ματς οι αλλαγές σε πρόσωπα η και τακτικές είναι...απεριόριστες!!
Το μπάσκετ αλλάζει και πρέπει να το καταλάβουμε ώστε να μπορέσουμε να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί και εμείς φέτος αλλάξαμε και σε πρόσωπα και σε φιλοσοφία, η ομάδα έριξε κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικίας και αύξησε κατακόρυφα την ενέργεια της σε πρώτη φάση.
Μαζί με το υπόλοιπο σταφ τον Κώστα Ούτο που κάνει εξαιρετική δουλειά και τον Γιώργο Ντέμο που ενσωματώνεται και στο αντρικό τμήμα η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα είναι πολύ σκληρή ώστε να δώσουμε στους παίκτες μας την πληροφορία αλλά και την μεθοδολογία που χρειάζεται ώστε να μπορούν να την αξιολογήσουν και να την αξιολογήσουν και να την αξιοποιήσουν σωστά στην διαδικασία των αγώνων.
Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την διάθεσή των παιδιών μας να προνοηθούν και να μάθουν και αυτό μας δίνει κίνητρο κάθε μέρα να τους προσφέρουμε την ποιότητα της προπόνησης που απαιτεί η διαδικασία της βελτίωσης τους.
Η ομάδα θα παίζει κάθε παιχνίδι στα «κόκκινα» και σίγουρα ένα μπάσκετ που όλοι θα το απολαμβάνουν ελπίζοντας ότι θα δικαιωθούμε από τα αποτελέσματα.
Έχοντας διανύσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πως βλέπεις την πορεία της ομάδας μας έως σήμερα και θα θέλαμε και μια mini ανάλυση του πρωταθλήματος.
Κώστας Ούτος: Νιώθω παρά πολύ καλά προφανώς διότι όταν με πήρε ο coach τηλέφωνο και μου είπε το πλάνο, το ρόστερ, τη λογική και τη φιλοσοφία ήμουν σίγουρος κατευθείαν ότι αργά ή γρήγορα θα απέδιδε το πλάνο. Νεανική ομάδα, ενέργεια στην άμυνα και έκρηξη στην επίθεση. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε και σίγουρα υστερούμε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού αλλά προσπαθούμε να τα καλύψουμε με τη δουλειά μας και την ενέργεια μας..
Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που εξελίσσετε ανάλογα με την εποχή και η δίκη μας η δουλειά είναι να εξελισσόμαστε μαζί του και ιδιαίτερα εμείς να προλαμβάνουμε την εξέλιξη και όχι αυτή εμάς όποτε το να παρουσιάζουμε κάτι πολύ σύγχρονο είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα βάζοντας μέσα στην ενέργεια και το πάθος. Στοιχεία τακτικά σε άμυνα και επίθεση που μας δίνουν ισορροπία και αρχές στο παιχνίδι μας. Η ομάδα παρουσιάζει ένα όμορφο μπάσκετ αφήνοντας τα νεαρά παιδιά να βγάλουν το ταλέντο τους πάνω στο πλάνο το δικό μας.
• Κώστα, αν και πρώτη σου χρονιά στην ομάδα, όλοι μας νιώθουμε ότι είσαι χρόνια στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Τι είναι αυτό που κόλλησε με τον κόουτς Κρομμύδα και βγάζεται τόσο καλή χημεία;
Κώστας Ούτος: Δεν ξέρω αν βγαίνει προς τα έξω ότι είναι σαν είμαι χρόνια στην ομάδα το σίγουρο είναι ότι η νοοτροπία της ομάδας, η ψυχοσύνθεση της, ο κόσμος της, μου ταιριάζουν και ίσως αυτό να ευθύνεται για τη πιο εύκολη προσαρμογή μου.. Το πρώτο που σίγουρα κόλλησε είναι η αγάπη μας για τη δουλειά μας και για το άθλημα, καθώς δεν είναι μόνο οι ώρες που είμαστε στο γήπεδο, είναι πολλές οι ώρες και καθημερινά που μιλάμε στο τηλέφωνο για την ομάδα. O coach είναι ένας άνθρωπος ευθύς - αυτό που είναι αυτό θα σου πει - ξέρει πολύ μπάσκετ (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ομάδα ξεκίνησε από το τοπικό μαζί του και έφτασε να είναι στις μεσαίες θέσεις της Β Εθνικής). Με βοηθάει μαθαίνω πολλά πράγματα… νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας μου και οι γνώσεις και εμπειρία του coach μας κάνει να αλλήλοσυμπληρωνομαστε και όλα αυτά κάνουν να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία .

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->