ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

 Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων, ημερίδα ενημέρωσης και προβολής των δράσεων μας  στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

  Την εκδήλωση, εκτός από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Ζαχαρής Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος σχολικών επιτροπών του Δήμου Σοφάδων κ. Παππάς Αθανάσιος, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων του σχολείου μας και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ  ΣΟΦΑΔΩΝ, παρουσίασαν τα έργα τους και ενημέρωσαν τους  προσκεκλημένους για τις δύο δράσεις που υλοποίησαν το σχολικό έτος 2022-23 , οι οποίες ήταν: 

1η. Μετίτλο «SofadesSmartCity» και αφορούσε το σχεδιασμό και την κατασκευή μακέτας που αναπαριστά την πόλη των Σοφάδων και περιέχει αυτοματισμούς «έξυπνης πόλης» από τη λίστα του προγράμματος « Έξυπνες πόλεις»  της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Το έργο ως γνωστό πήρε πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής,

και 2η . Με τίτλο « Ο Διάδρομος έχει τη δική του ιστορία» και αφορούσε την αισθητική αναβάθμιση των διαδρόμων του σχολείου με ιστορικά, πολιτιστικά και τεχνολογικά θέματα όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων. 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->