ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

“STEAMInnovativeTeachingintheDigitalera” 2023-2-BG01-KA210-SCH-000176961) ονομάζεται το νέο πρόγραμμα,στο οποίο θα συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ΚΑ210 μικρής κλίμακας και μία σύμπραξη σχολείων από τη Βουλγαρία, η οποία είναι και η συντονίστρια χώρα, το νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας, τη Νορβηγία και την Εσθονία.

Το βουλγαρικό σχολείο θα παρέχει εκπαίδευση για την καινοτόμο χρήση των ΤΠΕ στη διδασκαλία και τη μάθηση στο STEAM. Το ελληνικό σχολείο θα είναι υπεύθυνο για την παροχή εκπαίδευσης σχετικά με τη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ). Το νορβηγικό σχολείο θα είναι υπεύθυνο για ψηφιακά εργαλεία στην υπαίθρια διδασκαλία. Το σχολείο της Εσθονίας για την χρήση πράσινων πρακτικών στο σχολείο, τη διαχείριση της τάξης καιτη χρήση ψηφιακών εργαλείων στη διδασκαλία του STEAM. Το πορτογαλικό σχολείο θα παρέχει εκπαίδευση εκπαιδευτικών για τις πλατφόρμες Futureclassroom, Europeana και Scientix.

Κάθε εταίρος θα συμμετέχει σε διαδικτυακές συνεδρίες, στο έργο eTwinning «STEAM InnovativeTeaching in the Digitalera», στη διάδοση των αποτελεσμάτων των έργων, στη διοργάνωση τοπικών και περιφερειακών σεμιναρίων στα σχολεία για τη διάδοση των επιτευγμάτων του έργου, στην αξιολόγηση του έργου, σε μετάφραση όλων των απτών αποτελεσμάτων του έργου σε όλες τις γλώσσες των εταίρων. Οι συνεργαζόμενοι δάσκαλοι θα εργαστούν σε διεθνείς ομάδες κατά τη διάρκεια των συναντήσεων για να δημιουργήσουν καινοτόμα μαθήματα με διαφορετικά ψηφιακά εργαλεία σε διαφορετικά μαθήματα του σχολείου και θα τα δοκιμάσουν στο σχολείο υποδοχής. Μετά τη συνάντηση τα δημιουργημένα μαθήματα θα δοκιμαστούν με τους μαθητές και θα μοιραστούν με τους δασκάλους σε κάθε συνεργαζόμενο σχολείο.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->