ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

 Με δωρεάν διάθεση παραδοσιακών σπόρων πραγματοποιείται το Σάββατο (27/5/23)΄στο ξενοδοχείο «Ναϊάδες»  η 9η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων. Οργανωτής η Ομάδα παραδοσιακών σπόρων ” Η ΑΥΛΗ των κηπουρών ”,από την οποία θα γίνουν ενημερωτικές ομιλίες για την αξία των παραδοσιακών σπόρων και την καλλιέργεια.

Η ανοιξιάτικη γιορτή θα είναι ανοιχτή για όλον τον κόσμο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Οι οργανωτές απευθύνουν πρόσκληση στο κοινό της Λίμνης Πλαστήρα και της Καρδίτσας, ενώ ευχαριστούν για την αμέριστη συμπαράσταση, το ξενοδοχείο ΝΑΙΑΔΕΣ HotelResort για την φιλοξενία, καθώς και όλους τους χορηγούς μας, χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της προσπάθειάς.

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε την 9ηΑνοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων στη Λίμνη Πλαστήρα, διότι μεταφέρει ισχυρά μηνύματα Οικολογίας και Εθελοντισμού. Αναδεικνύει και προωθεί παλαιούς ντόπιους σπόρους και φυτά και συνεπώς την παραγωγή αγαθών με ασύγκριτη ποιότητα και γεύση. Αξίζει έπαινος στην ομάδα «η ΑΥΛΗ των κηπουρών», η οποία έρχεται για δεύτερη φορά να διαθέσει δωρεάν παλαιούς σπόρους και φυτά, να ενημερώσει, να προωθήσει μια άλλη κουλτούρα στην καλλιέργεια των κηπευτικών. Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές, το ξενοδοχείο «Ναϊάδες» και τους χορηγούς. Καλούμε όλον τον κόσμο να τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του την εκδήλωση, να πάρει δωρεάν τους σπόρους και τα φυτά.»

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->