hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΑΡΘΡΑ
Typography

Το θράσος κάποιων εκεί στο ΄΄παζάρι΄΄ είναι απύθμενο . Από χτες βγάζουν φήμες ότι το ΄΄παζάρι΄΄ , αυτός ο αναχρονιστικός θεσμός που ξεκίνησε επί Τουρκοκρατίας για σκοπό που εξυπηρετούσε εκείνη την εποχή , θα συνεχιστεί με το έτσι θέλω μέχρι και την Παρασκευή.

Εμείς τους προτείνουμε λοιπόν , να μείνουν όλο το χρόνο εκεί , να πληρώνουν την εφορία και τα ένσημα  στο ΕΦΚΑ ώστε να γίνουμε μία ωραία ατμόσφαιρα, να νοιώσουν και ΄΄αυτοί΄΄ τις οικονομικές επιπτώσεις των δύο πλημμυρών αλλά και το αβέβαιο μέλλον που έρχεται τον χειμώνα με το γεγονός της χαμηλής παραγωγής του βαμβακιού των αγροτών μας. Αλλά τι λέμε , στα παζάρια έχουν συνηθίσει στις αρπαχτές , με την υποστήριξη ατόμων εκτός Καρδίτσας και ομάδας ανθρώπων  που τα εκμεταλλεύονται οικονομικά και όχι μόνο και ο νοών νοείτω!!!

Και για να τελειώνουμε με τις παραφιλολογίες , έπειτα και από τις διαβεβαιώσεις τις Δημοτικής Αρχής ,ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το ΄΄παζάρι΄΄τελειώνει σήμερα και αύριο το πρωί ,αφού δεν θα έχει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας , όποιος πάγκος είναι εκεί θα είναι παράνομος , με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και κάτι τελευταίο για να μην ξεχνιόμαστε , περιμένουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων από την Επιθεώρηση εργασίας και τα κλιμάκια οικονομικού ελέγχου , όπως κάνουν και σε εμάς τους Εμπόρους και Ελ Επαγγελματίες της Καρδίτσας κάθε τέλος του μήνα (εκτός εάν για κάποιους λόγους δεν πήγαν , θα τους καταλάβουμε…)

 Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν Γραμματέας

Κος Αντωνίου Αριστοτέλης                             Κος Τσεκούρας Δημήτριος

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->