hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ένας ακόμη αγώνας τεράστιας εμβέλειας περιμένει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL.


Ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 5.15 μ.μ., στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού «μαραθωνίου», ο οποίος εκκίνησε με μία σειρά αναμετρήσεων ύψιστης δυσκολίας για την ομάδα της Καρδίτσας.
Η έναρξη της σεζόν περιλαμβάνει σκληρές δοκιμασίες για το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου, καθώς μόλις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και προσεχώς ο Ολυμπιακός είναι οι αντίπαλοι που βρίσκει απέναντί του. Το διαμέτρημα των αντιπάλων, η ιστορία τους, η δυναμική τους και οι φετινοί τους στόχοι αποτυπώνουν το βαθμό της δυσκολίας και της αποστολής που καλείται να υπερκεράσει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, σε έναν όμιλο αγώνων που συναντά κανείς μόνο στο κορυφαίο επίπεδο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.
Ωστόσο, αυτά είναι και τα παιχνίδια που καταδεικνύουν το μέγεθος της προόδου και της προσπάθειας του Α.Σ.Κ., ο οποίος ανήκει εδώ και τρία χρόνια στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, φιλοξενώντας αντιπάλους και ομάδες σε αθλητικές συναντήσεις οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς για την περιοχή.
Κάπως, έτσι είναι η σειρά για τους «κυανόλευκους» να υποδεχθούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από τη συμμετοχή σε τρία διαδοχικά Final-4 της Ευρωλίγκα, δύο εγχώριες κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ είναι εν ενεργεία κυπελλούχος Ελλάδος και κάτοχος των τριών τελευταίων τίτλων του Σούπερ Καπ. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο «τιμόνι» της και στο κατώφλι των 100ών της γενεθλίων, η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε εντυπωσιακή ενίσχυση στο ρόστερ της, φέρνοντας αθλητές απευθείας από το ΝΒΑ, όπως ο Σάσα Βεζένκοφ που επαναπατρίστηκε μετά τον ένα χρόνο παρουσίας του στο Σακραμέντο και τον Γάλλο «άσσο» Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια συνεχούς θητείας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι προσθήκες του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τη Φενερμπαχτσέ που επίσης ήταν στο περυσινό Final-4 του Βερολίνου, του Λούκα Βιλντόζα από τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης Παναθηναϊκό και του Κίναν Έβανς από τη Ζαλκγίρις Κάουνας, δημιουργούν ένα πανίσχυρο ρόστερ αστέρων και μία παροιμιώδη πληρότητα σε κάθε θέση στους «ερυθρόλευκους».
Για την ομάδα της Καρδίτσας, ο αγώνας είναι εκ νέου μία ευκαιρία δοκιμής αντοχών και ανθεκτικότητας σε ματς υψηλής έντασης με ομάδες κλάσης, ενώ άπαντες στις τάξεις του Α.Σ.Κ. αντιλαμβάνονται τον αντίκτυπο και την αντανάκλαση αυτής της αναμέτρησης στους φιλάθλους και την ευρύτερη περιοχή. Γι’αυτό το λόγο, ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του δουλεύουν αρκετά από την αρχή της εβδομάδας για να αφήσουν πίσω την εμφάνιση απέναντι στην Α.Ε.Κ., σε ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν εκτροχιάζει την ομάδα, αλλά αντίθετα, δημιουργεί της προϋποθέσεις αντίδρασης και βελτίωσης την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έχει πλήρη συναίσθηση της αγωνιστικής ποιότητας του αντιπάλου, προσεγγίζοντας το παιχνίδι με ρεαλισμό και σεβασμό, μπροστά σε ένα ακόμη ιστορικό ραντεβού στη μεγάλη κατηγορία.
Ανάρπαστα τα εισιτήρια – Συνεχίζεται μέχρι εξάντλησης η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων
Η αντίστροφή μέτρηση για το επερχόμενο ματς έχει αρχίσει και οι ενδείξεις από τον τρόπο και το ρυθμό που οι φίλαθλοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την προμήθεια των εισιτηρίων, συνηγορούν ότι το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας θα είναι κατάμεστο. Η διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται και λόγω της μεγάλης ζήτησης, Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παροτρύνει τους φιλάθλους να προσέλθουν εγκαίρως στα νέα γραφεία της ομάδας, στην οδό Χαρίτου 12 (καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα και Σάββατο 9-1 το πρωί) και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη, μεγάλη αναμέτρηση ή να κλείσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά, μέσω του www.ticketmaster.gr!
Επίσης, με μοναδικό γνώμονα την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων, υπενθυμίζεται ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των εισιτηρίων μέσω του Gov Wallet προκειμένου να είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα στη διαδικασία μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία της ομάδας ή την ηλεκτρονική διεύθυνση support.gov.gr/

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->