Στην απόφαση να κλείσουν όλα τα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος και του Δήμου Σοφάδων για περισσότερες από 24 ώρες, ώστε το νερό να φτάσει στα καταληκτικά σημεία του δικτύου άρδευσης, ελήφθη σε σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθησαν στη Λάρισα, την ευρύτερη περιοχή αυτής και σε περιοχή της Καρδίτσας, οκτώ μέλη της σπείρας, δύο από τα οποία αρχηγικά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Βατσουνιάς.

Την Τρίτη 17/07/2018, αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Η. Σερίφη και τον αντιπρόεδρο κ. Χ. Γκαραβέλα, επισκέφτηκαν, με τη Βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Βράντζα, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το μέλλον με αισιοδοξία ατενίζουν από χθες οι απόφοιτοι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ορκίστηκαν στις επιστήμες τους και έλαβαν τα πτυχία τους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Περισσότερα Άρθρα...

kafes2

giovani teliki

 

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .