Με θρησκευτική κατάνυξη και Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια κορυφώθηκαν σήμερα, Κυριακή των Μυροφόρων οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο ιερομάρτυρα Σεραφείμ, επίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, προστάτη της Καρδίτσας.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη έγινε σήμερα το απόγευμα η επίσημη υποδοχή της τίμιας κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου στην Καρδίτσα, από λαό και κλήρο.

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι εργασίες της αρμόδιας αντιδημαρχίας, για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, με προτεραιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον καθαρισμό και καλλωπισμό πάρκων αλλά και σημείων εντός της πόλης της Καρδίτσας όπου απαιτούνταν παρεμβάσεις.

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, από το ΕΚΤ μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας η λειτουργία του από το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας

Την Δευτέρα 23 Απριλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου, με το εξής πρόγραμμα:

Την Τρίτη 24 Απρίλη στις 6 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας πραγματοποιεί γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Περισσότερα Άρθρα...

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .