Συνελήφθησαν, χθες (23-02-2018) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 37 ετών, διότι, όπως εξακριβώθηκε από αστυνομική έρευνα, το βράδυ της (22-2-2018) εισήλθαν σε αποθήκη και αφαίρεσαν ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα, έγιναν όμως αντιληπτοί και απέρριψαν το αφαιρεθέν αντικείμενο σε παρακείμενο οικόπεδο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας Ντενησιώτης Ιωάννης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Καφαντάρη Γεώργιο και τα μέλη του Δ.Σ . Διαμαντή Δημήτριο , Καπώνη Αναστάσιο , Κουκουζέλη Γεώργιο & Βαϊτση Περικλή, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας και επιβεβαίωσης της συνεργασίας του συνδέσμου με την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και τον αστυνομικό διευθυντή Ταξίαρχο κ. Γατσούνια Δημήτριο.

Με επιστολή που έστειλε στος αρχές της εβδομάδας προς τον Υπ. Παιδείας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Γαβρόγλου ζητά να έχουν λόγο οι τοπικές κοινωνίες στο διάλογο που ξεκίνησε για την ανάπτυξή του, ώστε αυτή να γίνει ισόρροπα και όχι σε βάρος της Δυτ. Θεσσαλίας

Συνάντηση όλων των συλλογικών φορέων (ΤΟΕΒ) που ασκούν διαχείριση υδατικών πόρων άρδευσης εντός του Δήμου Μουζακίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21-2-2018 στο Δημαρχείο Μουζακίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γεώργιου Κωτσού στην προσπάθεια εντοπισμού και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιοι φορείς στη διαχείριση άρδευσης και διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας τους για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών.

Περισσότερα Άρθρα...

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .