As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo

Η πόλη κοντεύει να περιέλθει σε κατάσταση αναρχίας σε ότι αφορά τη στάθμευση σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύονται την έλλειψη αστυνόμευσης κάνοντας ότι θέλουν.

Για μια ακόμη χρονιά η βραδιά κοπής της πίτας του νέου έτους για την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μια πολύ όμορφη βραδιά που οργανώθηκε στον υπέροχο και εκλεπτυσμένο χώρο του «ΑΡΝΗ Bistrot», ο οποίος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους τους φίλους μας που ήθελαν να βρεθούν εκεί.

Αποκαταστάθηκε σήμερα η τεράστια λακκούβα μπροστά από το ξενοδοχείο Αρνη, στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Μπλατσούκα.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 3,7 κιλά κάνναβης, 500 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, 151 κροτίδες, ναρκωτικά δισκία, ένα πιστόλι τύπου ¨στυλό¨, δύο αεροβόλα όπλα, μία κυνηγετική καραμπίνα, φυσίγγια και χρηματικό ποσό

O βουλευτής Καρδίτσας, Σπύρος Λάππας, παρέστη στον εορτασμό για την ημέρα Ανεξαρτησίας του Κουβέιτ που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδας Κουβέιτ.

Όλα τα είχε η χειμερινή κατάβαση του φαραγγιού Γαλανόρεμα στο Πήλιο που πραγματοποίησε ο ΕΟΣ Καρδίτσας.

Την στιγμή που διαδίδονταν σενάρια περί παραμονής Αναστόπουλου, ο Καρυπίδης με δήλωσή του στο Ρύσιο ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο την Κυριακή

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας  Φιορίν Ντουρμισάι για τον οποίο έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ημέρες, μίλησε για την υπόθεση του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι ομάδες που κατέθεσαν ένσταση. 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος κοινωνικών λειτουργών Καρδίτσας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα σε μεζεδοπωλείο της πόλης.

Τις προηγούμενες ημέρες,αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας με επικεφαλή τον πρόεδρο Λάμπρο Τσιούκηκαι τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, Κων/νο Γώγο, Αριστοτέλη Σπάνια, Γιώργο Ελευθερίου και Μαρία Κατσιφού, επισκέφτηκαντα γραφεία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βύρωνα Παππά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Συνεδριάζει στις 28/2, ημέρα Τρίτη και ώρα 6.00' μ.μ. το Δημ. Συμβούλιο Καρδίτσας 28-2-2017 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησαν το δικό τους Αποκριάτικο Πάρτυ όπου διασκέδασαν με την καρδιά τους, μαζί με το προσωπικό του Κέντρου και τους εθελοντές του.

Την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου που συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών κ.λ.π. που θα ανακυκλωθούν με αντάλλαγμα την προμήθεια τεχνητών μελών για τον συμπατριώτη τους Γιώργο Σακκά, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στηρίζει έμπρακτα και ο Δήμος Καρδίτσας.

Τους μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός και συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘HOLIDAY & SPA EXPO’ που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από 15 έως 17 Φεβρουαρίου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνεδριάζει στις 28/2 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30 το Δημ. Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: