ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Meteo - Δείτε την πορεία της «Κίρκης» το τελευταίο διήμερο


Εντυπωσιακό είναι το φωτογραφικό στιγμιότυπο απαθανάτισε ένας Βολιώτης που διαμένει στο Φυτόκο Μαγνησίας. Σε αυτό, διακρίνεται το φαινόμενο του «υδροσίφωνα» που εμφανίστηκε στον Παγασητικό κόλπο, μαζί με την κακοκαιρία «Κίρκη», σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το Meteo, «οι υδροσίφωνες στον Παγασητικό κόλπο είναι ιδιαίτερα σπάνιοι. Είναι μόλις ο δεύτερος υδροσίφωνας που καταγράφουμε στον κόλπο τα τελευταία 10 χρόνια».

Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν έως το βράδυ της Τετάρτης από την «Κίρκη», κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ  ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι καταγράφηκαν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Όπως φαίνεται σε αυτόν, τα μεγαλύτερα ύψη καταγράφηκαν σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Κρήτη.

vroxi_1Επιπλέον, ο μετεωρολογικός δορυφόρος κατέγραψε σε εικόνες υπερύθρου φάσματος όλη την πορεία του χαμηλού από το βράδυ της Τρίτης έως το βράδυ της Τετάρτης. Τις εικόνες αυτές επεξεργάστηκε το Meteo και τις παρουσιάζει στο βίντεο που ακολουθεί.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->