ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Στο πλαίσιο του «Προγράμματος– Ώρα για Δράση» της «Εβδομάδας Εθελοντισμού Let'sdoitGreece» του ΥΠΕΠΘ, υλοποιήθηκαν από τους μαθητές της Γ’ Τάξηςτου 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας, δράσεις που συνδέονται με εγκεκριμένα καινοτόμα προγράμματα, τα οποία πραγματοποιούνται στα σχολεία κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, σχετικά με περιβαλλοντικές συμπεριφορές.


Αρχικά, στους μαθητές μίλησε η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Κατσίκη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ρύπανσης και ειδικότερα της πλαστικής ρύπανσης, δίνοντας σχετικές οδηγίες για τη δράση που θα επακολουθούσε. Οι καθηγητές μοίρασαν στους μαθητές γάντια προστασία και σακούλες (απαραίτητα υλικά που μας προσέφερε εκ μέρους του Δήμου η κ. Μεσιακάρη Ευαγγελία)και στη συνέχεια, καθάρισαν από τα χόρτα το γήπεδο και την αυλή και τακτοποίησαν τις αίθουσες, με τη συνδρομή της καθαρίστριας του σχολείου κ. Μαρίας Νταφοπούλου.
«Απευθύνουμε ένα μεγάλο «μπράβο» στους μαθητές μας και ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όσους αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, για να αποκτήσει το σχολείο μια καθαρή και όμορφη όψη», αναφέρει ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Φώτης Κατσάρος.

gymnasio5 peri 1

gymnasio5 peri 3

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

fasolia4

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->