ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Αρνητική ήταν η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας την Δευτέρα το βράδυ για την αδειοδότηση ανεμογεννητριών στα όρια του δήμου Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα στον πρώην Δήμο Ιτάμου, στο βουνό «Καπροβουνι» και στον προφήτη Ηλία, ανάμεσα στις κοινότητες Απιδιάς και Μολόχας, ακυρώθηκε με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η εγκατάσταση των δύο ΒΑΠΕ,(μεγάλης κλίμακας εγκατάστασης ανεμογεννητριών). Εξέλιξη που ανακουφίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας μιας και οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα γειτνίαζαν σε κατοικημένες
περιοχές.
«Με την ομόφωνη απόφαση όλες οι παρατάξεις της περιφέρειας Θεσσαλίας έδωσαν ένα μήνυμα για τη στρεβλή πολιτική στο τομέα της ενέργειας», τονίζει με σχετική με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Νομό Καρδιτσας οργανώθηκε ένα κίνημα από συλλόγους και φορείς που αθόρυβα και με πολύ σοβαρότητα δούλεψαν στη συλλογή στοιχείων και την οργάνωση διαλέξεων για τη διαφώτιση των πολιτών. Τα τελευταία δύο χρόνια αφιερώθηκαν ώρες και μέρες ατελείωτες για το σκοπό αυτό.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

fasolia4

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->