ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας παίρνει «σάρκα και οστά», καθώς υπεγράφη η σχετική απόφαση για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Για την δρομολόγηση του σημαντικού αυτού έργου για την κοινωνία του νομού Καρδίτσας, η συμβολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα ήταν ιδιαίτερα καθοριστική και σημαντική σε όλα τα βήματα  που ακολούθησε η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, προκειμένου να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης της Καρδίτσας, να μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Η μελέτη του αυτού του τόσου σημαντικού έργου προβλέπει μία σειρά παρεμβάσεων όπως  είναι η αναβάθμιση του κτιριακού περιβλήματος με εφαρμογή σύνθετου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης σε επιλεγμένες επιχρισμένες όψεις του συγκροτήματος, θερμομόνωση επιλεγμένων δωμάτων, αντικατάσταση κουφωμάτων, επεμβάσεις στις Η/Μ εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης, φωτισμού, εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμών και ελέγχου και χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, φωτοβολταϊκού συστήματος με τη μέθοδο του ενεργειακού συμψηφισμού netmetering.

Οι συνολικές παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος από την Κατηγορία Ε στην Κατηγορία Β.

Με την ολοκλήρωση του τόσου σημαντικού αυτού έργου, το νοσοκομείο Καρδίτσας μετά από 35 χρόνια λειτουργείας θα έχει την όψη μίας σύγχρονης δομής υγείας που θα διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές, ώστε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό να παρέχει στους πολίτες και τους νοσηλευόμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 5ΗΣ  ΥΠΕ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

e-max.it: your social media marketing partner

ix7

mbgif2

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->