ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Σε συνεργασία και συμμετοχή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [IPAKarditsa] Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου ‘’Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ την Κυριακή 21 -6-2020 διοργανώθηκε πεζοπορία μέσα στο επίσημα χαρακτηρισμένο Αισθητικό δάσος Καραϊσκάκη .

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πάνω από 55 ατόμων διαφόρων ηλικιών και περιελάμβανε επίσκεψη και ξενάγηση από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Δ. Γιώτη στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο ΄΄Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, μετάβαση μέσα από σημασμένομονοπάτι στο εξωκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης κοντά στη σπηλιά του Καραϊσκάκη , σπηλιά Καραϊσκάκη , Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου-Καραϊσκάκη όπου οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία να μάθουν το Ιστορικό της Ι.Μονής από την Αδελφή Αυγουστίνη παρουσία και της Γερόντισσας Μύριαμ και να απολαύσουν το κρύο νερό και τα λουκούμια που τους προσφέρθηκαν .

Η επιστροφή των πεζοπόρων στην πλατεία του χωριού έγινε μέσα από ένα μονοπάτι που ενώνει την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου-Καραϊσκάκη με το χωριό και κάτω από χαμηλής έντασης βροχή αποκομίζοντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Η Διάρκεια της πεζοπορίας είχε διάρκεια τεσσάρων ωρών με χαλαρό ρυθμό. Να ευχαριστήσουμε δημόσια για την βοήθειά τους στην διεξαγωγή αυτής της δράσης την Τοπική Σύμβουλο κ. Μαρία Κ. Τσίντζου , το Σούπερ Μάρκετ Παναγιώτη Καλύβα στο Μουζάκι , το Παντοπωλείο ‘’Η ΠΛΑΤΕΙΑ,, [Δημητρίου και Γεωργίας ΤσίντζουΓκινή] στο Μαυρομμάτι και το Ζαχαροπλαστείο Θ. Σέμπρου Μουζάκι . Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες και όλους μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή τους σ’ αυτή τη δράση δίνοντας ραντεβού για άλλες πεζοπόρες δράσεις στα μονοπάτια του Καραϊσκάκη σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον μεγαλύτερο πολέμαρχο του 21’ χωριανό μας Γ. Καραϊσκάκη .

pezoporia karaiskakis2

pezoporia karaiskakis2

pezoporia karaiskakis2

pezoporia karaiskakis2

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->