ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Συνεχίζονται οι εργασίες για το κλάδεμα των δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους στην πόλη της Καρδίτσας.


Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και την επίτευξη ανανέωσης, διατήρησης και ανάπτυξης του πρασίνου.
Σήμερα το πρωί εξειδικευμένο συνεργείο για ασφαλή εργασία σε ύψος προχώρησε σε κλάδεμα στην οδό Καραϊσκάκη και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.
Η κοπή γίνεται με βάση την καταγραφή της Υπηρεσίας Πρασίνου και με προτεραιότητα στα δένδρα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.
Ταυτόχρονα, η Υπηρεσία Πρασίνου προχωρά σε καθαρισμό, κλάδεμα και περιποίηση του πρασίνου με ημερήσιο προγραμματισμό σε όλα τα πάρκα, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Ο κ. Τίκας

Σε σχετική του δήλωση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τριαντάφυλλος Τίκας σημείωσε:

tikas"Μέσα σε λίγο χρόνο, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας, επιχειρούμε να δώσουμε ένα δείγμα του δήμου που όλοι θέλουμε. Σε αυτήν την προσπάθεια μεγάλη είναι η συμβολή όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης Πρασίνου, τους οποίους με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε να έχουμε το αξιόλογο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Πρόθεση και στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τους χώρους πρασίνου και να ενισχύσουμε το πράσινο, κάνοντας εκτεταμένες παρεμβάσεις σε όλους τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους.
Τα κλαδέματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα έγιναν στο πλαίσιο της ανάπλασης του αστικού κέντρου και σε πολλές περιπτώσεις αφορούσαν δένδρα που αντιμετώπιζαν προβλήματα και έπρεπε να απομακρυνθούν.
Στο πλαίσιο αυτό ως υπηρεσία σχεδιάζουμε την υλοποίηση παρεμβάσεων σε πολλά σημεία τόσο της Καρδίτσας όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του πρασίνου στο δήμο μας

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί , με νέες φυτεύσεις και περισσότερο πράσινο στο Δήμο Καρδίτσας."

kladema karaiskaki1

kladema karaiskaki2

kladema karaiskaki4

kladema karaiskaki5

 

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

fasolia4

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->