ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Με πρωτοβουλία της ΓΓ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας καςΚαραλαριώτου Ειρήνης ( Ρένας ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κο Πετράκο Γεώργιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στο γραφείο του κου Πετράκου παρουσία και του Διευθυντή της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας κουΤσούμα Δημητρίου.
Η καΚαραλαριώτου ενημέρωσε τον Πρύτανη ότι η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει ένα σημαντικό Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Πηνειός Ποταμός : Πηγή Ζωής και Ανάπτυξης στη Θεσσαλία» , το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2018.
Θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη Λάρισα αλλά και στη Θεσσαλία γενικότερα διότι μέσα από επιστημονικές προσεγγίσεις θα αναδειχθεί η σπουδαιότητα των ποταμιών και του Πηνειού ειδικότερα , σε σχέση με την ζωή των ανθρώπων , την ανάπτυξη του αστικού περιβάλλοντος , την γεωργία, την κτηνοτροφία , τον τουρισμό κλπ.
Η καΚαραλαριώτου τόνισε ότι η συνεργασία της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και για αυτό τον λόγο η πρότασή της να τεθεί το Συνέδριο υπό την επιστημονική Αιγίδα του πανεπιστημίου , έγινε μετά χαράς αποδεκτή από τον πρύτανη κο Πετράκο.
Οι Θεματικές Ενότητες που θα αναπτυχθούν στο διήμερο σου Συνεδρίου είναι οι εξής :

 Ιστορική εξέλιξη Οικοσυστήματος του Πηνειού Ποταμού
 Υδάτινο Σύστημα Πηνειού Ποταμού
 Οικονομικές δραστηριότητες και προοπτικές ανάπτυξης της Θεσσαλικής Πεδιάδας. Ο αναγκαίος ρόλος του Νερού
 Πηνειός Ποταμός και Αστικό / Αγροτικό Περιβάλλον
 Τέχνες και Πολιτισμός
 Πολιτική και Διοίκηση
 Εκπαίδευση , καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->