ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Typography

Μήνυμα νίκης και ενότητας ενόψει των ευρωεκλογών έστειλαν από την Καρδίτσα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ «Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Ομιλητές ήταν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης – Βουλευτής Νομού Ηρακλείου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεωργαντάς – Βουλευτής Νομού Κιλκίς. Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές: Μιχάλης Αγγελόπουλος, Νικόλαος Δούκας, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Σαραντάκου, Αφροδίτη Μπλέτα, κ. Γιώργος Αμυράς και Καλυψώ Γούλα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρ. βουλευτής κ. Σπύρος Ταλιαδούρος τονίζοντας πως ο τόπος μας χρειάζεται καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές. Μάλιστα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως «γέφυρα» για μια μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές.
Ακολούθως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης υπογράμμισε ότι «οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε όσα μας ενώνουν» καθώς αντίπαλος είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολούθως τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με πρώτο τον συντοπίτη μας Νίκο Δούκα. Όπως είπε πρέπει να δοθεί το σύνθημα στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει .
Ο Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ανέλυσε την πολιτική κατάσταση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η «ομοβροντία» εκλογικών αναμετρήσεων θα ακολουθηθεί από «ομοβροντία» νικών για τη ΝΔ.
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεωργαντάς – Βουλευτής Νομού Κιλκίς, μίλησε για ανάγκη ομοψυχίας και ομοθυμίας ενόψει ευρωεκλογών. Είπε χαρακτηριστικά ότι στις 26 Μαΐου οι Έλληνες θα αποφασίσουν το τέλος της φαρσοκωμωδίας και της απάτης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις Αυγενάκη, Τσιάρα

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

 

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

aygenakis8

 

 

οι φωτογραφίες είναι προ της αποχωρησης των κκ Παπαλού - Γκαβογιάννη

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1