ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Typography

Αρθρο του υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου κ. Βάιου Φροξυλιά

Έχοντας σαν εφόδιο την εμπειρία από την ενασχόλησή του με τα κοινά τάχθηκα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».
Αποφάσισα να ασχοληθώ, ενεργά με τον δεύτερο βαθμό τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μία φάση των εξελίξεων κατά την οποία θεωρώ ότι χρειάζεται όσο ποτέ η εμπειρία την οποία έχω αποκομίσει στον τομέα της Διοίκησης, με τον απαιτούμενο ρεαλισμό αλλά και την απαραίτητη ευαισθησία ως προς κοινωνικό αποτύπωμα της εκάστοτε απόφασης και ενέργειας.
Συνειδητή επιλογή μου, εδώ και χρόνια, η ενασχόληση με τα κοινά, πιστεύω στην σκληρή δουλειά, στην συλλογική προσπάθεια και δράση.
Η υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού αποτελεί εγγύηση για συνέχιση μιας ελπιδοφόρας πολιτικής.
Έτσι, δεν ήταν καθόλου δύσκολη η επιλογή να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που όλη η Θεσσαλία βλέπει τα θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ένας άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Ένας άνθρωπος αγωνιστής που μπορεί να εμπνεύσει, να δώσει όραμα, να δώσει προοπτική. Αυτήν τη δυνατότητα την έδωσε και σε μένα με την τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε. Μαζί θα αγωνιστούμε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την οποιαδήποτε παθογένεια που διέπει την κεντρική εξουσία, που …πετάει συστηματικά το δύσκολο, ως άχρηστο, και να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες των προσδοκιών και των υψηλών δυνατοτήτων που έχει η περιοχή μας.
Για τον λόγο αυτό συμμετέχω δυναμικά σε αυτή την διαδικασία, ζητώντας από τους συμπολίτες μου να ενώσουμε την αγωνία μας για τον τόπο μας και τις δυνάμεις μας.
Μία προσπάθεια χωρίς συμβιβασμούς με τη μετριότητα, μια προσπάθεια με ηθική δέσμευση μόνο απέναντι στους πολίτες

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->