ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Typography

Συνέχεια στις επισκέψεις του σε τοπικές κοινότητες του νομού Καρδίτσας έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου Υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Κωστής Νούσιος.

Στόχος των επισκέψεων να ενημερώσει για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλία και την Καρδίτσα, προωθώντας την ανάγκη για εποικοδομητικό αλλά και άμεσο διάλογο με τους συντοπίτες μας.

Ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης επισκεπτόμενος τα Γεφύρια, το Νέο Ικόνιο, το Γραμματικό, το Καππαδοκικό και τους Μαυραχάδες άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες, αναλύοντας από την πλευρά του  τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τομείς όπως η αγροτική παραγωγή και οι καλλιέργειες. Ταυτόχρονα ανέπτυξε τις θέσεις, τις προτάσεις αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από πλευράς Περιφέρειας  για την αξιοποίησή τους.

periodeia nousiou gefyria neo ikonio grammatiko kappadokiko mavraxades 6

«Σε μια δύσκολη περίοδο, βαδίζοντας με σχέδιο και προγραμματισμό, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, που οδηγεί σε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Σε συνεργασία με τους συνανθρώπους μας και τις αρμόδιες υπηρεσίες, σχεδιάζουμε, πραγματοποιούμε και διεκδικούμε έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό δίκτυο. Παράλληλα με αντιπλημμυρικά έργα ‘θωρακίζουμε’ τις περιοχές και τις περιουσίες των πολιτών από πλημμυρικά φαινόμενα. Τα έργα δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία. Συνεχίζουμε απερίσπαστοι την καθημερινή σκληρή δουλειά διότι τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια», υπογράμμισε ο κ. Νούσιος, τονίζοντας τη σημασία της υλοποίησης παρεμβάσεων και καταγραφής των ζητημάτων της περιοχής.

Στην περιοδεία του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος έγινε δέκτης ένθερμων εκδηλώσεων και στάθηκε στην ανάγκη να δει ο πολίτης με καθαρή ματιά την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια, εξηγώντας: «Ο νομός Καρδίτσας οφείλει να βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις, λαμβάνοντας αποφάσεις που θα τον καταστήσουν πρωτοπόρο στην εφαρμογή αναπτυξιακών μοντέλων στήριξης κάθε κοινωνίας, κάθε κοινότητας, σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιουργούνται και πρέπει να ικανοποιηθούν».

Οι κάτοικοι των κοινοτήτων ζήτησαν από τον κ. Νούσιο να είναι συμπαραστάτης στους στόχους στον κοινό αγώνα ώστε ο νομός Καρδίτσας να αποφύγει κάθε εμπόδιο στασιμότητας και η περιοχή να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για περισσότερα έργα.

periodeia nousiou gefyria neo ikonio grammatiko kappadokiko mavraxades 6

periodeia nousiou gefyria neo ikonio grammatiko kappadokiko mavraxades 6

 Ρεπορτάζ: KarditsaPress

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1