ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ
Typography

Προς τους Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Συνδημότες, συνδημότισσες,

Συμπληρώθηκαν  οκτώ μήνες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως επικεφαλής του συνδυασμού  «ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» για τις εκλογές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Η μαζική και ενθουσιώδης ανταπόκριση στο προσκλητήριο μάχης που σας απηύθυνα, με επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη και αποφασιστικότητα.

Η τελική ευθεία μας βρίσκει όλους, εμένα και τους συνεργάτες μου, στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα, απόλυτα προσηλωμένους στον τελικό στόχο, με ισχυρή αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την τελική  έκβασή του.

Όλοι και όλες στρατευτήκαμε συνειδητά στον ευγενή και άδολο αγώνα για την αναγέννηση του Δήμου μας και την ανάδειξή του σε πρωταγωνιστή της ανάπτυξης στην περιοχή και όχι κομπάρσου τελευταίας επιλογής.

Μετά από τη γόνιμη και δημιουργική διαβούλευση μαζί σας, στο διάστημα που μεσολάβησε, επιβεβαιώνεται η αρχική μας εκτίμηση, ότι είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη άμεσης και πλήρους εξυγίανσης και ανανέωσης στις δομές, τις συμπεριφορές και τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αντιλήψεις στο Δήμο μας.

Εσείς οι δημότες μας σήμερα απαιτείτε, να αποκηρύξουμε με τον πιο εμφαντικό τρόπο, να καταδικάσουμε και να εξαφανίσουμε τους παράγοντες και τις επιλογές, που οδήγησαν το Δήμο μας στη σημερινή κατάσταση του μαρασμού και της ανυποληψίας, της απαξίωσης και των προσβλητικών ελέγχων για κακοδιαχείριση.

Ακόμη δε περισσότερο ζητάτε, να αντισταθούμε στην εμπέδωση και την παγίωση στη συνείδηση των πολιτών μιας εικόνας σήψης και αποτελμάτωσης. Είναι αυτή η εικόνα, που μας εξέθεσε ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης, στο Δήμο μας, αλλά και σε ολόκληρο το νομό. Ταυτόχρονα δε, δηλητηρίασε τη σχέση πολιτών και δημοτικής αρχής και απονέκρωσε το κύριο σώμα παρέμβασης στα κοινά, που συγκροτούν οι ενεργοί πολίτες. Έτσι φαλκιδεύτηκε αυτή η ίδια η έννοια της λαϊκής αντιπροσώπευσης στο Δήμο. Όλοι μαζί λοιπόν πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπή, σύγχρονο και οργανωμένο Δήμο.

Σε όλους τους τομείς του Δήμου ήταν επώδυνες οι συνέπειες. Ανάπτυξη και επενδύσεις, τουρισμός και πολιτισμός, υποδομές και αθλητισμός παρακμάζουν. Μια καταστροφική στασιμότητα κάλυψε τα πάντα. Καμιά στήριξη στους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ανύπαρκτη η προστασία των μόνιμων κατοίκων, απουσία περιβαλλοντικής πολιτικής, αδράνεια στην αξιοποίηση κοινοτικών πόρων.

Τώρα, οι δημότισσες και οι δημότες μας υψώνετε στεντόρεια τη φωνή «ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» και μαζί σας κι εμείς αποδοκιμάζουμε ενεργά την ευνοιοκρατία έναντι ημετέρων και τις δοσοληψίες πελατειακού χαρακτήρα στα ενδότερα της «ομάδας διοίκησης».

Ο συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» με τα νέα, άφθαρτα, χωρίς δουλίες και εξαρτήσεις πρόσωπα που συμμετέχουν, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ με ακέραιο ηθικό και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Διατρανώνουμε τη θέλησή μας χωρίς εκπτώσεις και επαίσχυντους συμψηφισμούς, με πίστη, σθένος και αποφασιστικότητα.

 Τιμούμε στο έπακρο, την συγκινητική πράγματι εμπιστοσύνη σας, με απόλυτο σεβασμό στις αρχές, διακηρύξεις και δεσμεύσεις μας.

Σας καλούμε όλες και όλους, να συμμετάσχετε μαζικά και να αναδειχθείτε πραγματικοί συνδιαμορφωτές και διαχειριστές της νέας πορείας αναγέννησης του Δήμου μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι οι εξελίξεις θα δικαιώσουν πανηγυρικά τις επιλογές σας, όπως πραγματικά το αξίζετε και προπάντων, το δικαιούσθε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

e-max.it: your social media marketing partner

  

 

 

 giovannis final orizontio 1