ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Typography

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα, όπου για ακόμη μια φορά έγινε έκκληση για ομοψυχία ενώ επαναδιατυπώθηκε η στήριξη στην υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιάκου στο Δήμο Καρδίτσας, προκάλεσε είναι αλήθεια νέο κύκλο συζητήσεων.

Εν τω μεταξύ το μοναδικό «επιχείρημα» όσων εξακολουθούν να μην αποδέχονται το… αληθές, είναι η περιβόητη εγκύκλιος που μεταξύ άλλων αναφέρει «τα στελέχη να συνομιλούν με όλους». Ο ίδιος έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM που αναφέρονταν μεν στην Θεσσαλονίκη αλλά προφανώς η απάντηση ισχύει για όλη την Ελλάδα. Σε σχετική ερώτηση ο Γραμματέας της Νέας Δημοκράτιας απάντησε το εξής:

«….Η στάση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη εξ αρχής: για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου. Καμία αλλαγή στάσης, καμία παρερμηνεία. Οτιδήποτε άλλο προέρχεται από αυτούς που θέλουν να ερμηνεύσουν όπως τους βολεύει, μια εγκύκλιο που εστάλη και απλά διευκρινίζει το ρόλο που πρέπει να έχουν οι κομματικές μας οργανώσεις στις εκλογές που έρχονται και την ανάγκη να έχουν όλα τα κέντρα εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των εκλογών. Όσοι επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την εν λόγω εγκύκλιο, καλά θα κάνουν να την διαβάσουν προσεκτικά και να μην παραπλανούν στελέχη και πολίτες».

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1