ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Typography

«Είπαμε πολύ καθαρά και έντιμα… Βασίλης Τσιάκος», υπογράμμισε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημ. Κινηματοθέατρο Καρδίτσας και αναφερόμενος στο Δήμο Καρδίτσας.


Λίγο νωρίτερα ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης κ. Κώστας Τσιάρας χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Τσιάκου ως «μήνυμα νίκης», κάτι που οδήγησε σε αποχώρηση των κκ Παπαλού και Γκαβογιάννη και των στελεχών τους από την αίθουσα, χωρίς να λείπουν και φωνές από την πλευρά στελεχών του δευτέρου.

aygenakis4

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιάρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«…O Kώστας Αγοράστος διεκδικώντας την τρίτη θητεία θα στηρίξει όλες εκείνες τις κεντρικές επιλογές που στην πραγματικότητα είναι και η δική μας πρόταση, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κώστας Αγοραστός, στην επόμενη θητεία του, με κυβέρνηση της ΝΔ θα ολοκληρώσει ένα πραγματικά σπουδαίο έργο.

Θέλω να επαναλάβω την έκκληση για ομοψυχία. Είναι πολύ ωραία να το λέμε αλλά στην πράξη αποδεικνύεται δύσκολο. Κάνω έκκληση ενδεχομένως για τελευταία φορά να μπορέσουμε να βρούμε τον κοινό τόπο, ώστε όλα αυτά τα ανθρώπινα που πολλές φορές μπορεί να δημιουργούν διαφορετικές κατευθύνσεις, να ξεπεραστούν.

Στο Δήμο Καρδίτσας η υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιάκου είναι αυτή που θα δώσει το μήνυμα της νίκης. Και πρέπει όλοι να βρεθούμε ενωμένοι από την ίδια πλευρά.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να σας καλέσω να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, είναι ευθύνη του καθενός από εμάς, να κάνει τις επιλογές του και να βρεθεί στο σημείο που του αξίζει.»

aygenakis2

Ακολούθως και μετά τις αποχωρήσεις, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε:

«…Είπαμε στην επιτροπή που όρισε ο πρόεδρος του κόμματος την άποψή μας. Είπαμε το εξής απλό: Για την περιφέρεια Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Είπαμε επίσης για το Δήμο Καρδίτσας, πολύ καθαρά και έντιμα, Βασίλης Τσιάκος. Παρά τις προσπάθειες να γεφυρωθεί η διαφορετική άποψη δεν καταφέραμε να πάμε με δύναμη και να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή το Δήμο Καρδίτσας.

Εσείς θα εκλέξετε αλλά δεν μπορείτε να αφαιρέσετε σε κανένα στέλεχος της ΝΔ να λέει την άποψή του αλλά και ακόμη περισσότερο στα όργανα του κόμματος.

Αυτό που έγινε απόψε ήταν εξαιρετικό. Μας έδωσε ένα μάθημα ότι έχουμε ακόμη ψήγματα λαϊκισμού στο εσωτερικό του κόμματος. Θα το ξεπεράσουμε εφόσον δουλέψουμε καθαρά και φωναχτά. Θα το ξεπεράσουμε όταν δεν μπούμε στο «τρυπάκι» και δεν ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους αψιμαχίες και μαγκίτσες.»

aygenakis3

e-max.it: your social media marketing partner

  

 

 

 giovannis final orizontio 1