ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Typography

Τα ονόματα των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως ανακοίνωσε ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου


Παρότι η εκδήλωση της Κυριακής του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε τις ευρωεκλογές, ωστόσο η έναρξη είχε «αυτοδιοικητικό άρωμα» που μάλιστα συζητήθηκε έντονα τις επόμενες ώρες. Ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας ανέφερε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τα ψηφοδέλτια στα οποία συμμετέχουν. Προφανώς στηρίζει και τους συνδυασμούς διότι δεν γίνεται να στηρίζεις μόνο τους υποψήφιους Δημ. Συμμβούλους αλλά όχι τους υποψήφιους Δημάρχους πόσω μάλλον όταν κάνεις και ονομαστική αναφορά στους επικεφαλής.
Ξεκινάμε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα θα στηριχθούν οι Δομίνικος Βερίλλης, Κ. Καντερές και Θ. Καλαμπαλίκης.

Στο Δήμο Καρδίτσας συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Αλεξάκου και θα στηριχθούν οι: Φωτεινή Τσίτου, Ελ. Σκόρρα, Θωμάς Καλιάς, Γιάννα Αβδελίδου, Αθηνά Σιδέρη, Θεοδ. Λαδόπουλος, Πολ. Ντόβας, Ι. Μπολτσής, Γιώργος Γούλας, Δημ. Στρογγύλης, Ευθ. Κωτούλα

Στο Δήμο Σοφάδων με τον συνδυασμό του κ. Παπαδόπουλου θα στηριχθούν οι: Βασίλης Χαλασιάς, Αθ. Μπούρας και Μαρία Τσαλαφούτη

Στο Δήμο Μουζακίου με τον συνδυασμό τις κ. Ντούρβα θα στηριχθούν οι: Αρης Γκαγκάς, Γιώργος Καραβίδας και Χρυσόστομος Μητροπάνος.

Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με το συνδυασμό του κ. Νάνου θα στηριχθούν οι : Ηλίας Κανδύλας και Δημ. Τσιαμαντάς

Στην Δημ. Κοινότητα Καρδίτσας θα στηριχθούν οι :Θωμάς Τσίτος, Ηλίας Ντέλας και Αστ. Αντωνίου

Τα παραπάνω ονόματα ακούστηκαν δια στόματος Ηλία Αντωνίου στην έναρξη της εκδήλωσης. Να θυμίσουμε πως όταν δημοσιέυσε άρθρο η "Αυγή" για τους επικεφαλής που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας ακολούθησε κύμα διαψεύσεων. Η κυριακάτικη τοποθέτηση του κ. Αντωνίου όμως, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει το τότε δημοσίευμα. 

Μας μετέφεραν ότι στο τέλος ακούστηκε και ένα όνομα από το Δήμο Αργιθέας αλλά επειδή δεν ήμασταν παρόντες μέχρι το τέλος δεν το γράφουμε.

Σύμφωνα με σχετική διευκρινιστική δηλωση του κ. Αντωνίου,  ανακοινώθηκαν τα ονόματα όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1