Τους τομεάρχες για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, ανά τομέα αρμοδιότητας, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τις ευχές των συμπολιτών του Καρδιτσιωτών θα δεχτεί το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2019 και το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019 ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κάθε έναν σας ξεχωριστά. Τον κάθε έναν που μοιραστήκαμε μια συζήτηση, έναν προβληματισμό, μια ανησυχία. Τον κάθε έναν και την κάθε μία που πήγε στην κάλπη την περασμένη Κυριακή είτε με ψήφισε προσωπικά είτε όχι.

Την «επαναφορά στην κανονικότητα ζητημάτων που δίχασαν την κοινή γνώμη» προανήγγειλε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Εξακομματική θα είναι η επόμενη Βουλή με τη Νέα Δημοκρατία να έχει 158 έδρες, τον ΣΥΡΙΖΑ 86, το Κίνημα Αλλαγής 22, το ΚΚΕ 15, την Ελληνική Λύση 10 και το ΜέΡΑ25 9 έδρες.

Νικήτρια σήμερα είναι η δημοκρατία! Ασκώντας το συνταγματικό του δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και στον αρχηγό μας, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 3 έδρες για τη Νέα Δημοκρατία και 1 για το ΣΥΡΙΖΑ «κλειδώνει» η κατανομή στην Καρδίτσα, μετά και την ενσωμάτωση του 97,18% των σταυρών.

Ο Ν. Καρδίτσας συγκέντρωσε το μεγαλύτερο "γαλάζιο" ποσοστό στη Θεσσαλία. Ακολουθούν αποτελέσματα αλλά και η σταυροδοσία

Σταθερό ...προπύργιο της ΝΔ παραμένει ο Δήμος Μουζακίου. Με το 100% των τμημάτων καταμετρημένα η ΝΔ συγκέντρωσε το 52,61%. Αναλυτικά:

Διψήφια διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαίωση της αυτοδυναμίας της ΝΔ δίνει το Exit Poll το οποίο διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στα εκλογικά τμήματα ανά τη χώρα.

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα σήμερα το πρωί στο Κοινοτικό Κατάστημα Μοσχάτου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Να επιβεβαιώσουν εκ νέου το εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουν καλεί το υπουργείο Εσωτερικών τους ψηφοφόρους των βουλευτικών εκλογών 2019 της Κυριακής, καθώς υπάρχουν αλλαγές στα εκλογικά κέντρα.

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο αλλά και παλμό συγκέντρωση στην πλατεία της Καρδίτσας, παρά την έντονη βροχόπτωση, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας.