Μόνο ο χρήστης που την αναρτά θα είναι σε θέση να γνωρίζει τον αριθμό των like στην ανάρτησή του.

Τα email που έστειλε το Netflix αυτή τη φορά δεν έκρυβαν ευχάριστα για τους συνδρομητές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης ταινιών. Και αυτό γιατί οι χρήστες θα πρέπει από εδώ και πέρα να αυξήσουν τη μηνιαία συνδρομή τους στην αμερικανική εταιρεία.

Το Facebook ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη σε όσους έχουν στην κατοχή τους ένα Windows Phone. Το γνωστό Social Media θα σταματήσει την διάθεση των εφαρμογών του στο τέλος του μήνα.

H Google δεν σταματάει να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες.Με την νέα της λειτουργία δεν θα χρειάζεται καν να μιλάτε στο τηλέφωνο.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εντοπίσει κανείς το κινητό του τηλέφωνο αν το χάσει ή πέσει θύμα κλοπής.

Οι 100 πιο δεινοί παιχνιδογνώστες κλήθηκαν να ψηφίσουν ποια πιστεύουν ότι είναι τα καλύτερα video game που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Αναλυτικά η λίστα των νικητών.

Φέτος, οι πωλήσεις θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κάμψη, κατά 0,7% στις 1,455 δισεκατομμύριο συσκευές.

Κι αυτό ακριβώς συζητούσα με κάποιους λάτρεις της φωτογραφίας πρίν από λίγες ημέρες!!! Kodak Ektra: Το smartphone που απευθύνεται στους λάτρεις των φωτογραφιών!!!

Το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αναβαθμίζεται και κάνει σημαντικές αλλαγές που διευκολύνουν τους χρήστες.

Πολύ θέλω να δω τις αστραπές σε κομμάτια heavy metal μουσικής!!!

Με κάποιους αναλυτές, προερχόμενους μάλιστα από τη Νότια Κορέα, να προβλέπουν ότι οι πωλήσεις νέων iPhone μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να φτάσουν το εντυπωσιακό νούμερο των 100 εκατομμυρίων τηλεφώνων, η Apple ετοιμάζεται για το δεύτερο κύμα παγκόσμιας διανομής της best seller συσκευής της.

iPhone 7 και iPhone 7 Plus παρουσιάστηκαν χθες (Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου), ένα χρόνο μετά από την παρουσίαση των προηγούμενων μοντέλων.

Η Samsung ανακοίνωσε πως ανακαλεί το smartphone- «ναυαρχίδα» της, Galaxy Note 7 σε μια σειρά από αγορές όπου έχει κυκλοφορήσει, λόγω προβλημάτων σε μπαταρίες που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά, μετά από σειρά αναφορών στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα (35 επιβεβαιωμένες σε όλο τον κόσμο) περί «εκρήξεων» σε κινητά, κατά τη διάρκεια της φόρτισης ή μετά την ολοκλήρωσή της.

Το SuperAtou είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για smarthphones που σκοπό έχει την αναβίωση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού με κάρτες των 80’s και των 90’s “Υπερατού”.